Puimatanner > Seurakunta

Valmistaudu vaikeaan aikaan

(1/2) > >>

Oloneuvos:
Laitan tähän aloitukseksi Tapani Suonnon pitämän ajankohtaisen luennon. Ehkäpä edes muutama kokee tarpeelliseksi sen katsoa. Luento voi hieman hahmottaa aikaamme ja tulevaisuuttamme, joka miljoonien uskovien kohdalla on jo tänään totta. Sain tämän videon eilen sähköpostiini.

https://www.youtube.com/watch?v=nKB1m2h3BvQ

sandia:
Juu mulla on sama vakaamus sydämessä kuin tuossa puheessa. Uskoisin, että moni uskova kokee asian noin.

Oloneuvos:

--- Lainaus käyttäjältä: sandia - 27.04.20 - klo:21:29 ---Juu mulla on sama vakaamus sydämessä kuin tuossa puheessa. Uskoisin, että moni uskova kokee asian noin.

--- Lainaus päättyy ---

Katsoin uudelleen Suonnon luennon ja samalla panin merkille, että tämä aloitus oli avattu 134. En tiedä onko se paljon vai vähän? Hyvä tuo luento mielestäni on ja ilmeisesti ainakin pääosin Sandiakin oli siitä pitänyt. Toivon monien vielä kuuntelevan sen. Minulla on sellainen tunne, että voimme melkein kuin huomaamatta torjua pois ajatukset tulevista vaikeista ajoista ja Jeesuksen paluusta. 

Video on taltioitu 1.10.2016.

Opo:
”Vaikea on rikkaan päästä sisälle taivasten valtakuntaan.” Yltäkylläisyys tuudittaa uneen.

Opo:
Kärsivällisyys ja itsehillintä; Hengen hedelmiä nyt tarvitaan. Olemme langenneita Jumalan lapsia, joille Jeesus tuli tekemään mahdolliseksi poispääsyn orjuudesta takaisin lapsen vapauteen. Kun tämän muistamme, ymmärrämme, että vaikeat ajat ovat vain välivaihe odottaessamme kirkkausruumiseen pääsyämme. Nämähän hedelmät eivät ehdy, kunhan vain pysymme oksina Kristus-puussa, niin että voimme tuottaa hedelmiä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta