Kirjoittaja Aihe: Osion tarkoitus ja pelisäännöt  (Luettu 3115 kertaa)

mk1

  • Vieras
Osion tarkoitus ja pelisäännöt
« : 17.10.13 - klo:16:11 »
Tässä osiossa on tarkoitus keskustella seurakunnista ja seurakunnallisesta toiminnasta yleensäkin (opetukset, käytännöt, jumalanpalveluselämä, virat, kristittyjen yhteys jne).

Alueen painopiste on käytännön seurakuntaelämässä, syvällisempää opillista keskustelua voi käydä Laki ja Evankeliumi-osiossa.

Puimatanner-foorumin yksi vaatimaton tavoite on uskovien yhteyden sekä seurakuntien ja oppisuuntien välisen aidon dialogin edistäminen (tämä ei silti tarkoita oppierot piiloon lakaisevaa samanmielistelyä). Toivomme, että tavoitteemme ei ole täysin mahdoton.

Pyydämme kirjoittajia laittamaan mahdollisuuksien mukaan viitteitä kirjalliseen aineistoon tai linkkejä käsiteltäviin asioihin liittyen. Tämä tulee huomioida erityisesti koskien kiistanalaisia asioita.

Aluetta ei ole tarkoitettu seurakuntien tai järjestöjen kokousten mainostamiseen.

Usean samankaltaisen aloituksen tilanteessa ylläpito pyrkii suosimaan niitä aloituksia, jotka ovat asianomaisen tahon - siis oman herätysliikkeen tai kirkon edustajan itsensä omasta tunnustuksestaan tai opillisesta korostuksestaan tekemiä.

Suosimisella tarkoitetaan tässä yhteydessä sitä, että ylläpito haluaa antaa herätysliikkeen, kirkon tai seurakunnan edustajille tilaisuuden kertoa omat näkemyksensä huhupuheiden sijaan.