Kirjoittaja Aihe: Kumpi oli ensin?  (Luettu 2354 kertaa)

Poissa Paulus

  • Viestejä: 5541
  • "…olitte eksyksissä niinkuin lampaat…" (1.Piet. 2)
Vs: Kumpi oli ensin?
« Vastaus #15 : 14.03.18 - klo:19:05 »
No mikä auttaisi huomaamaan tämän korkeamman henkiolennon olemassaolon?

Avoimuus. Siis sillekin vaihtoehdolle, että juuri minä saatan olla väärässä luulossa. Raamatussa sitä vaihtoehtoa kutsutaan rakkaudeksi totuuteen.

Minä en ole oikea henkilö väittelemään esim. evoluutioteoriasta, en tunne riittävän hyvin siihen liittyviä ajattelumekanismeja. Ajattelen vain talonpoikaisjärjellä (mitä se sitten onkaan). On kuitenkin kaksi asiaa, jotka taviksenkin on mahdollista ymmärtää. Yksi on se, että evoluutioteoria kaatuu siihen, että välimuotoja ei ole. Kadulla pitäisi tulla vastaan näitä välimuotoja, joita en tunnista ihmiseksi enkä eläimeksi. Lisäksi ihmisen on oltava valmis ollakseen ihminen. Kaikkien elinten tulee olla samaan aikaan valmiita ja toimivia, että elämä ylipäätään olisi mahdollista. On oltava oikein toimiva sydän, keuhkot, maksa, munuaiset, aivot,  verisuonisto jne. Jokainen elin näistä on ihme, jota ilman elämä ei ole mahdollista. Lisäksi on aisteihin liittyvät elimet, joita ilman elämä ilman ulkopuolista apua olisi lähes mahdotonta. Eikä suvun jatkaminen ole mahdollista, jos siihen tarvittavat elimet puuttuvat. Sitäpaitsi kaikki elimet ovat rakenteeltaan äärimmäisen monimutkaisia.

Pentti Linkolakin, joka käsittääkseni on ollut evoluutiouskovainen on silmää ihmetellessään sanonut jotenkin siihen tapaan, että mielelläni näkisin, että se on luotu.
« Viimeksi muokattu: 14.03.18 - klo:19:12 kirjoittanut Paulus »
Lainaus
Vaatii huomattavaa tietoisuutta käsittää oman tietämättömyyden laajuus.”
—   Thomas Sowell

Poissa Paulus

  • Viestejä: 5541
  • "…olitte eksyksissä niinkuin lampaat…" (1.Piet. 2)
Vs: Kumpi oli ensin?
« Vastaus #16 : 29.05.18 - klo:21:51 »
Lisäksi ihmisen on oltava valmis ollakseen ihminen. Kaikkien elinten tulee olla samaan aikaan valmiita ja toimivia, että elämä ylipäätään olisi mahdollista. On oltava oikein toimiva sydän, keuhkot, maksa, munuaiset, aivot,  verisuonisto jne. Jokainen elin näistä on ihme, jota ilman elämä ei ole mahdollista.

En tiedä yhdenkään evoluutiouskovaisen selittäneen tätä mitenkään.Onhan se kieltämättä ymmärrettävääkin.
Lainaus
Vaatii huomattavaa tietoisuutta käsittää oman tietämättömyyden laajuus.”
—   Thomas Sowell