Kirjoittaja Aihe: Karkotetut kristityt  (Luettu 736 kertaa)

Poissa Hilema

  • Viestejä: 269
Karkotetut kristityt
« : 22.03.19 - klo:09:07 »
Katsoin islam-ketjun linkin ohjelman. Sen jälkeen etsin etsin Keskitalon ohjelmia Patmosradiosta ja kun oli muutama flunssapäivä, kuuntelin sarjasta kaikki, joissa TK vieraana. (En ole Patmoksen kuuntelija ollut.) Mielenkiintoista, enkä ole tietänytkään, että herätystä on tuossa laajuudessa.
Järkyttävää ja surullista on, että kristityt pakkopalautetaan lähes poikkeuksetta, eikä heistä sen jälkeen kuulu mitään.

Alla uusin ohjelma toissapäivältä. Iranilainen ja afganistanilainen otettu säilöön odottamaan palautusta. Jossain Tk kertoi, että afgan.tapa toteuttaa kuolemantuomio on, että väkijoukko repii kappaleiksi. (Se saattoi olla STI:n luennossa youtubessa).

Muustakin yleisestä uutisoinnista on tullut mieleeni, ettei nyt vain ole käymässä väärinpäin: rikolliset ja vetelehtijät yms. saavat jäädä, mutta suojaa oikeasti tarvitsevat joutuvat lähtemään.

https://www.patmosplus.fi/radio-ohjelmat/episodi?episode=14709


Poissa Paulus

  • Viestejä: 6250
  • "…olitte eksyksissä niinkuin lampaat…" (1.Piet. 2)
Vs: Karkotetut kristityt
« Vastaus #1 : 22.03.19 - klo:18:21 »
Mukava, että olet jälleen paikalla Hilema. Tuon ohjelman aion katsoa, varmaan hyödyllinen ja mielenkiintoinen. Minua on viime aikona askarruttanut se asia, että kristittyjä pakolaisia mahdollisesti karkotetaan kotiseuduilleen, jossa joutuvat mahdollisesti hengenvaaraan uskonsa tähden.
Lainaus
Vaatii huomattavaa tietoisuutta käsittää oman tietämättömyyden laajuus.”
—   Thomas Sowell