Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Yleinen keskustelu / Vs: Vanhuuteen varautuminen
« Uusin viesti kirjoittanut Paulus tänään kello 03:19 »
Nyt on menossa kansalaisaloite, johon olisi tärkeää saada nimiä, seuraavaa viestiä kannattaa levittää tutuille ja tuntemattomille:

Hei,

Nyt on loppukirin aika ja viimeisiä hetkiä aikaa allekirjoittaa tärkeä Vanhusasiainvaltuutettu Suomeen –kansalaisaloite! Allekirjoittaa voi 30.9.2018 asti omilla pankkitunnuksilla täällä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3086

Voithan välittää aloitteesta tietoa ja tätä linkkiä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3086 tuttavillesi, naapureille yms. missä vaan ihmisiä tapaatkin. Sähköpostit, tekstiviestit sekä mm. WhatsApp –viestit ovat tehokkaita. Ikäihmiset tarvitsevat oman puolestapuhujan! Nyt on tärkeätä varmistaa, että vaaditut 50 000 nimeä saadaan varmasti kasaan.

Aloitetta kannattaa kerätä myös paperilomakkeilla ja pitää lomakkeita aina mukana, missä vaan liikkuukin. Liitteenä on tulostettava paperilomake.

Paperilla täytetyt lomakkeet lähetetään pikaisesti, viimeistään lokakuun ensimmäisellä viikolla osoitteeseen: KD Naiset  Katri Fältberg  Karjalankatu 2 A, 7.krs  00520 Helsinki

Jos postitat isomman määrän, niin että menee pakettina, niin postittakaa Katrin kotiosoitteeseen: Katri Fältberg  Karvataskunkatu 30 A 15  20610 Turku

Keräysaika netissä ja paperilomakkeilla siis päättyy sunnuntaina 30.9.2018, joten nyt keritään vielä kerätä puuttuva määrä nimiä täyteen.

Todella monet KD:läiset ovatkin tehneet paljon työtä tämän aloitteen ja nimien keruun eteen, Suuri Kiitos kaikille : )

2
Yleinen keskustelu / Vs: Ihmisroska
« Uusin viesti kirjoittanut Soltero tänään kello 00:51 »
En usko, että jos uskova huomaa itsessään vihantunteita, hän olisi heti saatanan oma.

Ymmärrän 1. Joh. 2: 7-11 tarkoittavan, että elävässä uskossa oleva ei edes voi vihata veljeään. 
Jos joku vihaa jotakuta, hän ei edes ole valkeuden lapsi.
Viha/vihan puuttuminen on siis mittapuu sille, onko uskossa vai ei.

Vai voikohan joku Jeesuksen lapseksi tunnustautuva tosissaan sanoa: "Vihaan sitä ihmistä." 
Jos noin sanoo, kyse ei varmaankaan ole vihasta, vaan pahanlaatuisesta suuttumisesta.  Vihahan tarkoittaa, että haluaa toiselle pahaa, mieluiten tuskallista kuolemaa.

3
Yleinen keskustelu / Vs: Ihmisroska
« Uusin viesti kirjoittanut sandia tänään kello 00:24 »
Ainakin Paavali uskalsi puhua tuosta avoimesti ja asiallisesti. Vihollisen nimi tarkoittaa syyttäjä. Eli kun ihminen vihaa ja on syyttävällä mielellä muita kohtaan, niin kyllä se melko pimeälle paikalle vie. Johanneshan kirjoittaa että joka vihaa, on pimeydessä eikä tiedä mihin on menossa.
4
Yleinen keskustelu / Vs: Ihmisroska
« Uusin viesti kirjoittanut Mice 25.09.18 - klo:23:05 »
Vallan siinä asiassa mistä on kyse. Tässä tapauksessa puhuttiin vihaamisesta. Ei valtaa kokonaan. Vihaaja on Raamatun mukaan murhaaja. Siitäkin asiasta on kirjoitettu kirjeissä uskovien seurakunnille.

Ja mistä se tieto on peräisin, että  "tuosta vaan" näitä asioita heitellään? Oma kokemus on se, että jollain elämän alueella on perkeleellä ollut enemmän valtaa kuin Jumalalla. Vanha luonto on liitossa perkeleen kanssa ja jos sen luontonsa päästää huseeraamaan, niin jälki voi olla kauheaa. En heittele tätäkään tuosta vaan.

Ehkä tässä voi olla kyse siitäkin, että osalla on yksittäisiä syntejä ja lankeemuksia. Toisilla mahdollisesti syviä ja pahoja ongelmia, jotka tuntuvat aika ajoin hallitsevan elämää.

Kuka hallitsee vaikkapa toisiin uskoviin järkyttävän katkeroituneen uskovan mieltä sillä alueella? Jumala uuden luomuksen kautta, perkele vanhan luonnon kautta vai ihminen täysin itse? Vai joku muu?

Onko tämä perkele-teema nyt liian rankka aihe? Jos on, niin lopetan tähän.
5
Yleinen keskustelu / Vs: Ihmisroska
« Uusin viesti kirjoittanut Taisto 25.09.18 - klo:21:42 »
Taisto: Raamatussa on kielto olla antamatta tilaa Paholaiselle.
Oli kysymys vallan antamisesta perkeleelle. Minua järkyttää kun ajattelen millaiseen käsittämättömään pimeyteen jotkut henkiin yhteyttä ottaneet ovat joutuneet. Oletteko lukeneet heidän kertomuksiaan, siis niiden jotka ovat sieltä vielä pelastuneet... Tai entä se, joka 10v sitten Kauhajoella ampui vaimoni sukulaisen ja yhdeksän muuta opiskelijaa, ja lopuksi tietysti itsensä.

Jotakin tuollaista minä tarkoitan perkeleen vallalla. Hän haluaa varastaa, tappaa, tuhota. Ja sitten uskovat heittävät tuosta vaan lauseita että antavat vallan perkeleelle.

Pahoittelut, mutta en pysty ymmärtämään.
6
Yleinen keskustelu / Vs: Ihmisroska
« Uusin viesti kirjoittanut sandia 25.09.18 - klo:21:33 »
Voi olla, että ihmiskunta on nykyään niin edistynyttä, että useimmat suhtautuvat toinen toisiinsa pääsääntöisesti hellästi, ymmärtävästi ja anteeksiantavasti.
Nuohan ovat tosikristillisiä hyveitä.

Ehkä minunkin pitäisi alkaa enemmän uskoa ja luottaa maailman kansojen ja niiden yksilöjäsenten väliseen rakkauteen ja toistensa kunnioittamiseen.

Joskus vain, kyynisenä hetkenä, tulee ajatus, että jonkin verran olisi vielä näkyvissä halveksuntaa, suvaitsemattomuutta ja jopa pahantahtoisuutta.
Mutta saattaa olla, että näkemykseni johtuu siitä, että olen vain itse sellainen.


Olettaisin että itseriittoisessa heikompia halveksivassa ajattelussa on paljon eri asteita.
En usko, että on kyse mustavalkoisesta asiasta, että joko on täysin halveksiva tai sitten täysin altruistinen ja kaikkia kunnioittava.
7
Laki ja evankeliumi / Vs: Uskoon ilman kastetta
« Uusin viesti kirjoittanut Pökkelö 25.09.18 - klo:21:22 »
Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään". Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.
Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".
8
Laki ja evankeliumi / Vs: Uskoon ilman kastetta
« Uusin viesti kirjoittanut xyz 25.09.18 - klo:20:41 »
Nimenomaan siinä puhutaan Jumalan valisemisesta.  Sehän tarkoittaa samaa kuin Jeesuksen valinta.

Tulkitsin viestisi väärin. Kiitos vastaamisesta!
9
Laki ja evankeliumi / Vs: Uskoon ilman kastetta
« Uusin viesti kirjoittanut Soltero 25.09.18 - klo:20:07 »
Minusta tuossa puhutaan Jumalan valitsemisesta.

En väitä, etteikö selkeä uskonratkaisu olisi hyvä asia.


"Pyrkikää sentähden, veljet, sitä enemmän tekemään kutsumisenne ja valitsemisenne lujaksi; sillä jos sen teette, ette koskaan lankea;
sillä näin teille runsain määrin tarjotaan pääsy meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen iankaikkiseen valtakuntaan."
(2. Piet. 1: 10-11)

Tuostakin ilmenee, että Jumala kutsuu, ja ihminen tekee sitten oman valintansa.
Selkeän uskonratkaisun tehnyt ei lankea pois uskosta,
ellei ala sitä ehdoin tahdoin haluta.
Nimenomaan siinä puhutaan Jumalan valisemisesta.  Sehän tarkoittaa samaa kuin Jeesuksen valinta.
10
Laki ja evankeliumi / Vs: Uskoon ilman kastetta
« Uusin viesti kirjoittanut Taisto 25.09.18 - klo:20:03 »
Kuuntelin sunnuntaina livenä paikan päällä ev.lut. papin puhetta. Hän mainitsi muistaakseni asioita, jotka tuovat elämässä turvaa. Ja mainitsi niistä asioista sitten tärkeänä kasteveden vihmonnan, "josta kaikki alkaa". Särähti korvaani.

Virkansa puolesta papin kai piti sanoa niin. Tilaisuus oli Kauhajoen kirkossa, ja oli nimeltään "Kauhajoen kouluampumisesta 10 vuotta". Olimme siellä vaimoni kanssa paikalla siksi että koulusurmassa yksi vaimoni sukulainen ammuttiin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10