Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Yleinen keskustelu / Vs: Mietteitä
« Uusin viesti kirjoittanut NanoK 11.05.19 - klo:08:02 »
Tuosta kärsimysteemasta vielä ja maailman pahuudesta; siitä syytetään helposti Jumalaa ja uskontoja. Taas vähän aikaa sitten sain kuulla sellaisen kommentin että suurimmat kärsimykset maailmassa ovat uskontojen aiheuttamia. No entä ateistit sitten? minkälaista hyvää kommunismi on saanut aikaan? Onnellisia, vapaita ihmisiä? Eiköhän se ole ihminen ja syntiinlankeemus joka sen kärsimyksen tähän maailmaan on tuonut. Mutta kun ei sitä omassa povessaan koe, vaikka saa kärsimyksistä osansa. Ihmiset aika harvoin jaksaa ajatella objektiivisesti ja toista näkökulmaa ymmärtäen. (ilman että tarvitsee olla samaa mieltä) Siitä ne sodat syntyy.
92
Laki ja evankeliumi / Vs: Itsemurha
« Uusin viesti kirjoittanut Oloneuvos 11.05.19 - klo:04:03 »

Itsemurha on kauhea asia ja todella epätoivoinen teko. Ja usein hyvin itsekäs. Juudas teki itsemurhan ja Jeesus puhui hänen sielunsa tilasta jo ennen hänen kuolemaansa. Mutta en ajattele, että itsemurha johti hänet sinänsä kadotukseen, vaan hänen sielunsa tila jo ilman itsemurhaa.

Useissa VT:n Kirjoituksissa ennustetaan Juudaksen. Jeesus ja apostolit viittasivat niihin (mm. Apt. 1:25, Joh. 17.12 ym.) Psalmeissa 69 ja 109 on ennustuksia Juudas Iskariotista, toki myös profeetoissa. Lainaan tähän muutaman jakeen


"Sillä se mies ei ajatellutkaan tehdä laupeutta, vaan vainosi kurjaa ja köyhää ja sydämen tuskassa olevaa, tappaaksensa hänet. Hän rakasti kirousta, ja se kohtasi häntä; hän ei huolinut siunauksesta, ja se väistyi hänestä kauas.  Hän puki kirouksen yllensä niinkuin vaatteensa, ja se meni hänen sisuksiinsa niinkuin vesi ja hänen luihinsa niinkuin öljy"[Ps. 109:16-18]
93
Laki ja evankeliumi / Vs: Onko abortti rikos raamatussa?
« Uusin viesti kirjoittanut Oloneuvos 11.05.19 - klo:03:22 »
Asia on täysin selvä kun mietitään mitä abortissa tehdään.
Siinä silputaan veitsellä pieni lapsi ja se on murha. piste.

Katsoin raskauden keskeytyksestä tallennettua videota ja kyllä sydäntä oikein kouraisi, kun pieni lapsenalku liikkui pahvimaljassa ja äänteli. Pahvimalja päättyi roskiin ja roskat polttouuniin (sitä ei tosin näytetty).

Olen toivonut, että aloituksen tehnyt DaavidinHuone vastaisi kysymykseeni? Eikö hän pidä tuota pientä liikkuvaa ja ääntelevää lapsen alkua ihmisenä? 

Ex. morsiameni oli sairaanhoitajana jonkin ajan naistenklinikalla HYKS:sä. Toisessa toimenpidehuoneessa lääkäri teki abortteja ja toisessa hän avusti toista lääkäriä, joka yritti kaikin keinoin pelastaa lasta ja raskauden jatkumista äidin kohdussa. Eksäni ei jaksanut kauan tuossa työpaikassa.
94
Hartaus ja rukous / Vs: Yleiset rukousaiheet ja rukoukset
« Uusin viesti kirjoittanut Oloneuvos 11.05.19 - klo:02:59 »
Taivaan Isä,haluan kulkea joka päivä Sinun Henkesi voimassa.

Ensin tyhjennä, Herra, sieluni,
Tomuun taivuta Oma voimani;
Sitten korota Ylös luoksesi.

Ensin nöyryytä Ylpeys, sisuni,
Kaikki kuoleta Kerskaus lihani;
Sitten ylennä, Anna armosi.

Ensin kurita, Isä, lastasi,
Lyö ja haavoita Parahakseni;
Sitten paranna, Sido terveeksi.

Ensin verellä Pese syntini,
Sydän puhdista Lumivalkeeksi;
Sitten aseta Mailman suolaksi.

Ensin ahjossa Hio henkeni,
Usko vahvista, Täytä maljani;
Sittenkirkasta Nimes kauttani.

Ensin vuodata Rakkaus työhösi,
Vaikka itkulla Kylvö kävisi;
Sitten kotona Näytä lyhteeni.

Isä johdata Vaiheet eloni,
Minut kasvata Poikas kuvaksi:
Sitten riemuita Suo mun iäti.


95
Hartaus ja rukous / Vs: Esirukouspyyntöjä
« Uusin viesti kirjoittanut Oloneuvos 11.05.19 - klo:02:52 »
Pyydän edelleen esirukousta tuttavani jalan paranemisen puolesta. Jalassa on ollut pitkään tulehdus, turvotusta ja märkimistä. Turvotus jo välillä hävisi, mutta on alkanut tulla takaisin.

Tuttavasi on ollut mielessäni ja olen rukoillut hänen puolestaan, että lääkärit ja Herra häntä auttaisi. Luulen ymmärtäväni häntä, kun itsellänikin on samoja vaivoja. Rukoillessani koin, että tuttavallasi ei diabetes ja jalat ole ainoa elämää rasittava sairaus. No, Herra tietää ja on armollinen.

Siunaan ja muistan myös Sinua xyz.
96
Raamattupiiri / Vs: Kristuksen morsian
« Uusin viesti kirjoittanut Natanael 10.05.19 - klo:21:57 »
Jos nuo Ilm.21 kaksi jaetta menevät alkukielessä niin kuin suomalaisissa Raamatuissa, pelkästään ne upottavat koko dispensationalismiopin.
Ei ole mitenkään mahdollista, että Kristus ja morsian eläisivät kuin avoliitossa ns. 1000v. valtakunnan aikana.
97
Yleinen keskustelu / Vs: Mietteitä
« Uusin viesti kirjoittanut sandia 10.05.19 - klo:20:09 »
Käytän FBtä hyvin rajoitetusti. Mutta olen saanut kontaktin sitä kautta joihinkin suomalaisiin vanhoihin ystäviin sitä kautta.
Itse olen koko tämän päivän jutellut hengellisen "isosiskoni" kanssa, siis niiltä ajoilta kun tulin uskoon. Olen heidän luonaan sunnuntaihin asti.
98
Hartaus ja rukous / Vs: Esirukouspyyntöjä
« Uusin viesti kirjoittanut xyz 10.05.19 - klo:18:52 »
Pyydän edelleen esirukousta tuttavani jalan paranemisen puolesta. Jalassa on ollut pitkään tulehdus, turvotusta ja märkimistä. Turvotus jo välillä hävisi, mutta on alkanut tulla takaisin.
99
Yleinen keskustelu / Vs: Mietteitä
« Uusin viesti kirjoittanut Soltero 10.05.19 - klo:11:20 »
Kaamean hiljaista täällä foorumilla.
Missähän ihmiset yleensä keskustelevat?
Ilmeisesti mm. Facebookissa on piirejä, jotka jakavat hengelisiäkin asioita keskenään.
Suhtaudun FB:in epäluuloisen välttelevästi.
En ole sitä koskaan oikein kunnolla oppinut käyttämäänkään.
100
Yleinen keskustelu / Vs: Mietteitä
« Uusin viesti kirjoittanut sandia 09.05.19 - klo:18:09 »
Itse ehkä olen iloisin nykyään. Vielä 10 vuotta sitten kamppailin melko isojen parantumattomien haavojen kanssa. Mutta niinä aikoina surin kaikki surut, joten sen jälkeen olen voinut olla iloinen elämästä. Tietty rankkoja juttuja tietty kohtaa elämässä jatkuvasti tai ainakin stressaavia.
Tänään sain sähköpostin kautta työpuhelin viesti mikä korvensi ja ärsytti. Olin tavallaan unohtanut yhden jutun, mikä itse asiassa ei ollut edes vastuuni, vaan niiden jotka ottivat asian puheeksi. Mutta siitä jää paha maku suuhun. Yritin lähettää vastauksen missä ilmaisin, että asia olisi pitänyt hoitaa muualla, eikä odottaa että ikään kuin korjaan muiden jälkiä.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]