Kirjoittaja Aihe: Pastorin saarna Luuk. 4:33-  (Luettu 310 kertaa)

Poissa sandia

  • Moderaattori
  • Viestejä: 2369
Pastorin saarna Luuk. 4:33-
« : 05.05.19 - klo:21:52 »
Seurakunnassa missä käyn pastori saarnaa sunnuntaisin siten, että käy läpi jotain Raamatun kirjaa systemaattisesti. Tänään oli vuorossa Luuk. 4:33 ja siitä eteenpäin. Se oli kertomus riivatusta miehestä, jonka Jeesus vapautti.

Synagogassa oli mies, jossa oli saastainen henki. Se huusi kovalla äänellä: 34 "Voi, mitä sinä meistä tahdot, Jeesus Nasaretilainen? Oletko tullut tuhoamaan meidät? Minä tiedän, kuka sinä olet, Jumalan Pyhä!" 35 Mutta Jeesus käski henkeä ankarasti: "Ole vaiti! Lähde hänestä." Silloin paha henki paiskasi miehen maahan väkijoukon keskelle ja lähti hänestä vahingoittamatta häntä.

Pastori puhuu aina siitä aiheesta mitä käsitellään siinä Raamatun kohdassa, eli nyt aiheena oli demonit.

En muista koskaan kuulleeni opetusta aiheesta aiemmin. Kuten pastori sanoi, sitä aihetta jotenkin vältetään, mutta nyt emme voi välttää koska se on käsiteltävä aihe Luukkaan evankeliumia tutkittaessa.

Pastori totesi, että asia on aivan todellinen ja opetti selvästi ja raamatullisesti. Hän kertoi aluksi tilanteen missä oli joitakin aikoja sitten. Hän oli arkipäivänä seurakunnassa toimistossaan. Sisään tuli nainen ja astui hänen toimistoonsa. Nainen näytti olevan täynnä raivoa ja hän huusi pastorille että sinun olisi pitänyt uskoa silloin kun hänen päällensä hyökättiin (kerron siitä alempana). Nainen kirosi jatkuvasti, hänen suustaan tuli vaahtoa ja huusi kovalla äänellä että pastori tulisi kuolemaan jos ei hoksaa lopettaa mitä tekee (levittää evankeliumia seurakunnan kanssa). Sitten nainen kaatui lattialle ja alkoi anomaan apua. Pastori kysyi halusiko hän lasin vetta, nainen sanoi haluavansa ja pastori lähti hakemaan jotakuta avuksi. Heidän tultuaan toimistoon nainen oli lähtenyt.

Rukoilimme kokouksen loputtua että Herra vapauttaisi tämän naisen.

Ehkä noin 4 vuotta sitten pastorin apuna oli eräs nuori mies. Hän oli nuorisotyöntekijänä. Sitten pastori päätti palkata hänet avustavaksi pastoriksi ja pyys,i että seurakunta antaisi hänelle palautetta jos jollakulla on jotain syytä miksi tämä ei ole hyvä idea. Olin nähnyt sen henkilön kerran tytärtä nuorteniltaan viedessäni. Ja jotenkin huolestuin....

Koskapa pastori pyysi palautetta, menin sanomaan hänelle että jotenkin olen näkeväni vihaa ja aggressiivisuutta siinä ihmisessä. Pastori otti ystävällisesti palautteen vastaan, mutta silti palkkasi miehen avustajakseen.
Joitakin kuukausia sen jälkeen tämä mies oli täysin arvaamattomasti tullut pastorin luo, oli täynnä raivoa ja hyökkäsi pastorin kimppuun. Pastori pystyi onneksi puolustautumaan ja käsitteli asian hyvin armollisesti. Mies kylläkin haettiin poliisin ja ambulanssin kera pois ja hän menetti sen duunin, eikä enää edes asu tässä osavaltiossa.

Mutta tää nainen oli siis viitannut tähän ja sanonut että olisi silloin pitänyt uskoa.

Hurja juttu.
Samalla rohkaiseva siinä mielessä, että tämä seurakunta todella julistaa evankeliumia ja palvelee monin eri tavoin.

Poissa sandia

  • Moderaattori
  • Viestejä: 2369
Vs: Pastorin saarna Luuk. 4:33-
« Vastaus #1 : 05.05.19 - klo:21:56 »
Eipä näy vielä sitä saarnaa netissä.
https://www.cceastford.org/sermons/

Poissa sandia

  • Moderaattori
  • Viestejä: 2369
Vs: Pastorin saarna Luuk. 4:33-
« Vastaus #2 : 05.05.19 - klo:21:58 »
Pyytäisin samalla esirukousta tämän pastorin ja koko seurakunnan puolesta. Uusi Englanti on hengellisesti pimeää aluetta. Ei ihme että vihollinen raivostuu jos tulee ihmisiä jotka todistavat Jeesuksesta sanoin ja teoin.

Tuossa on pastori ja seurakunnan esittely.
Pastori on taustaltaan Southern Baptist. Hän valmistui merivoimien akatemiasta ja oli siis laivaston päällystöä parikyt vuotta, ja sitten jonkin aikaa liikemiehenä kunnes tuli uskoon ja valmistui pastoriksi jotain nelikymppisenä.
https://www.youtube.com/watch?v=IrgrlMSUk_4
« Viimeksi muokattu: 05.05.19 - klo:22:04 kirjoittanut sandia »

Poissa sandia

  • Moderaattori
  • Viestejä: 2369
Vs: Pastorin saarna Luuk. 4:33-
« Vastaus #3 : 07.05.19 - klo:17:01 »
Nyt tuossa on päällimmäisenä viime sunnuntain saarna.

https://www.cceastford.org/sermons/