Kirjoittaja Aihe: Aabrahamin usko  (Luettu 1128 kertaa)

Poissa Taisto

  • Viestejä: 1866
Vs: Aabrahamin usko
« Vastaus #15 : 22.09.19 - klo:08:05 »
Täällä kaikki asiat etenevät nykyisin verkkaisesti, olihan äitini hämäläinen. Hämäläisten laulussa sanotaankin hauskasti:
"Niin uljaita on urhoja,
on järkeä, on kuntoa,
jos toimeen tartutaan"   Öhöm, kirjoitin rinta rottingilla  :D
Olin kerran, kauan sitten, kuuntelemassa Kalevi Sorsan puhetta eräässä Päijät-Hämeen kaupungissa. En tiedä millaisia kokemuksia hänellä itsellään on hämäläisistä, mutta muistan edelleen yhden lauseen hänen puheestaan: "hämäläiset eivät tunne sanaa perääntyminen".

Poissa rupattelija

  • Viestejä: 629
Vs: Aabrahamin usko
« Vastaus #16 : 22.09.19 - klo:09:43 »

Miten voit, Oloneuvos?
Kiitos kysymästä. Minusta tuntuu, että voimat ovat hivenen palautumaan päin. Tiistaina labrat ja lääkäri. Ehkä jalkaan ja selkään saan luvan ottaa kevyttä fysikaalista hoitoa. Toivon saavani sen luvan ja myös pääsyn uimahalliin. Haavatulehdukset jaloissa ovat olleet este mennä yleiseen uimahalliin.

Minulla on sellainen toive ja tavoite -jos Herra suo elinpäiviä- että ensi kesänä voisin käydä marjassa ja sienessä jossain lähellä ajoväylää ja tasaisessa maastossa.

Nyt päivä kerrallaan ja toisinaan vain tunti kerrallaan, kun kivut tulevat koviksi.
Sellaista hyvää on tapahtunut, että olen voinut nukkua pidempiä aikoja kuin vuosiin. Katsoin hengityskoneen rekisteristä ja se osoitti minun nukkuneen viime yönä 6 tuntia ja 10 minuuttia sekä edellisenä yönä 7 tuntia 55 minuuttia. Kuluvana vuonna harvoin olen nukkunut öisin yli kahta tuntia (ja sitten kompensoidaan asiaa nukkumalla pätkiä myös päivisin). Tällaista kuuluu eli parempaan päin tuntuisi menevän.

JK. En ole unohtanut pyyntöäsi selittää näkemystäni kohdasta 1.Kor. 2:5. Koko kyseinen luku on saanut minut tutkimaan jälleen kerran uskon olemusta versus ihmisen viisautta. Täällä kaikki asiat etenevät nykyisin verkkaisesti, olihan äitini hämäläinen. Hämäläisten laulussa sanotaankin hauskasti:
"Niin uljaita on urhoja,
on järkeä, on kuntoa,
jos toimeen tartutaan"   Öhöm, kirjoitin rinta rottingilla  :D

 :D Ok, muistan sinua rukouksin.