Kirjoittaja Aihe: peruskouluremppa ja Raamattu...  (Luettu 771 kertaa)

Poissa Mää itte

  • Viestejä: 54
peruskouluremppa ja Raamattu...
« : 05.02.14 - klo:15:03 »
Seurasin tv:stä Ylentajan verovaroilla, eli sinun kukkarolla rahoitettua, ajankohtaista Kekkosta, ( Suomi on palannut Isvestian ja Pravdan linjaan reagoida "kehittyvään yhteiskuntaan" = Persiilleen menee Hallitukselta )

Ja sitten asiaan : Peruskouluihin perustetaan uusi "teiniliitto" ALA-kouluun Jo.

(Ps. Entinen teiniliitto meni konkurssiin, esim. sellaisten johtajien kuten; nykynen Suomen Pakin johtajan Isopää Liikansen,...Liikasella on ainut laatuinen CV ajaa kaikki kiville ja konkurssiin...Nytkin ostanut Kreikan velkapapereita pää märkänä...Sitä se susisaliranttius teettää...)

Raamattu lupaa : Lopun aikoina johtajat ovat Kataisen, Stupidon kaltaisia naisia sekä jutta "verkkosukka" kaltaisia lapsia...(Takuutukset, joissa Kreikka vain allekirjoitti henkilökohtaisen kirjeen Jutta, the idiotille...

Nyt siis peruskoulun 10-12 vuotiaat ottavat haltuunsa opetus-sivistys ja kurinpitotoiminnan ala-aseen ylimmillä luokilla.

Jumala varjele Meitä, muuta emme enää voi pyytää...

Lydia

  • Vieras
Vs: peruskouluremppa ja Raamattu...
« Vastaus #1 : 05.02.14 - klo:15:15 »
Toivottavasti ei sentään ota haltuunsa, jos ottavat osaa siihen mielipiteillään. Toisaalta vastuun kantaminen on hyväksi jo noinkin nuorella kun se on ohjattua.

Poissa Jees-mies

  • Apulaisylläpito
  • Viestejä: 462
Vs: peruskouluremppa ja Raamattu...
« Vastaus #2 : 05.02.14 - klo:15:22 »
Tällainen Ajankohtainen kakkonen löytyy:

http://yle.fi/uutiset/resources/player?clip=2121992