Kirjoittaja Aihe: Sananvapaus ja uskonnonvapaus uhattuina Suomessa  (Luettu 6910 kertaa)

Poissa Tosikko

  • Viestejä: 639
Vs: Sananvapaus ja uskonnonvapaus uhattuina Suomessa
« Vastaus #45 : 25.04.14 - klo:22:25 »
Ei-uskova ei voi lukea Raamattua Pyhän Hengen kirkastamin silmin, ellei hän ole erityisessä Jumalan puhuttelussa.
Mistä se tiedetään?
Ei mistään, mutta tuo on myyttinen väite, jolla perustellaan tosiuskovaisten välillä outoja raamatun selityksiä, pyhä henki on sen ihan uudella tavalla selittänyt.

Poissa kimble

  • Viestejä: 14
  • Ole minulle armollinen Herra
Vs: Sananvapaus ja uskonnonvapaus uhattuina Suomessa
« Vastaus #46 : 11.01.21 - klo:21:41 »
Vuonna 2020 ja tulevina aikoina sanan ja uskonnonvapaus on jo todella vaarassa, sananvapaus korona aikana on jo usa.ssa kortilla ja mitä siellä tapahtuu niin viiveellä vaikuttaa myös muissa länsimaissa. Amerikan valtamedia on liberaalien hallinnassa ja se sensuroi rajulla kädellä niitä, jotka ovat kriittisiä heidän sosialistiselle agendalle, niin kuin olemme saaneet lähiaikoina nähdä. 2021 on todella ratkaiseva vuosi myös uskonnonvapaudelle, se saattaa todellakin johtaa siihen että Jumalan sanan todellisuuksia ei enää saa julistaa niin kuin ne on kirjoitettu, sen jälkeen todellisten Kristittyjen vainot voivat hyvinkin alkaa, koska he eivät halua tehdä kompromisseja sanan julistuksen suhteen...muut länsimaat tulevat seuraamaan Amerikan mallia ja niin olemme menettäneet sen mitä meillä on ollut...Sosialismi tulee valtaan länsimaissa..Bidenin hallitessa..

Paikalla sandia

  • Moderaattori
  • Viestejä: 3233
Vs: Sananvapaus ja uskonnonvapaus uhattuina Suomessa
« Vastaus #47 : 12.01.21 - klo:08:05 »
Olen ajatellut etta USA seuraa lansi Euroopan mallia. Ei siis toisin pain. Kuuntelin jonkun suomalaisen historian dosentin puhetta aiheesta viime viikolla.