Ylläpito ja tuki > Kysymykset ja tuki

Moderointiin liittyvät kysymykset

(1/3) > >>

Jees-mies:
Foorumin moderointiin (viestien/ketjujen poistot ja muokkaukset, bannit yms.) liittyvät kyselyt tähän ketjuun, kiitos. Muissa ketjuissa esiintyvät, moderointia koskevat viestit poistetaan.

Jees-mies:
Ruoppasin tätä ketjua välillä. Luulen, että kaikki asianosaiset ovat ehtineet lukea tässä ketjussa olleet viestit.

Mitä foorumin yleisiin linjauksiin tulee, niin pyrimme jatkossa ohjaamaan selkeästi opilliset keskustelut entistä tarkemmin omalle alueelleen, eli Laki ja evankeliumi-osioon. Tällä tavoin pyritään selkeyttämään foorumin eri alueiden luonnetta ja teemoja.

Ongelmaksi tällaisilla palstoilla tulee helposti se, että yhdessä ketjussa esiintyneet henkilöiden väliset (opilliset ja muut) erimielisyydet siirtyvät uusiin ketjuihin, ja lopulta useissa ketjuissa käydään samaan aikaan käytännössä samaa keskustelua. Tämä heikentää palstan ilmapiiriä ja tekee siitä sisällöltään yksipuolisen. Henkilökohtaisuuksien ja niin sanotun metakeskustelun (='keskustelua keskustelusta') määrää pyritäänkin siis vähentämään.

Tämä kaikki ei suju pelkän moderoinnin avulla. Voimme jakaa loputtomiin asti ketjuja ja siirrellä viestejä sekä antaa varoituksia ja banneja, mutta emme pääse tyydyttävään lopputulokseen ilman kirjoittajien panosta. Tämä tarkoittaa etupäässä kaikkien sitoutumista foorumin sääntöihin ja hyvään kirjoitustapaan sekä toisten kirjoittajien kunnoittamista, vaikka olisikin eri mieltä heidän kanssaan.

Muistutukseksi: Foorumilla on hiljattain avattu Jälkipuintia-osio. Se on tarkoitettu erityisesti muita alueita henkilökohtaisempaan keskusteluun.

Soltero:
Etsin hiukan vastausta pari päivää sitten esittämääni kommenttiin Pyhitys-ketjussa.
Nyt en löydä koko ketjua.
Onko se tauolla?

Natanael:
Kysymäsi ketju on siirretty ylläpidon puolelle.
En osaa sanoa palautuuko se takaisin vai ei.

Soltero:
Loppuiko ihmisten mielenkiinto pyhitykseen?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta