Kirjoittaja Aihe: One Way mission  (Luettu 2869 kertaa)

Poissa Natanael

 • Ylläpitäjä
 • Viestejä: 4375
 • Matkalla
Vs: One Way mission
« Vastaus #30 : 01.11.19 - klo:18:51 »

Jees-mies

 • Vieras
Vs: One Way mission
« Vastaus #31 : 01.11.19 - klo:20:25 »
Tänään tuli postiluukusta uusin Raportti-lehti. AIka outo juttu siinä että mainitaan TV7:n vähentäneen OneWayn ohjelmia koska "haluavat katsoa kuinka OWM:n tilanne etenee" .   ???

Ja lisäksi luki että saattaa käydä ettei vuoden vaihteen jälkeen enää näytetä ollenkaan heidän ohjelmia. Minusta tuo on tosi outoa. Varsinkin kun ottaa huomioon miten paljon harhaa juuri TV7 levittää  :-[

Mutta jos teitä kiinnostaa niin heillä on omat videokanavat :

www.oneway.tv

youtubessa : One Way Tv Suomi

facebookissa :  One Way TV
One Wayn harjoittama uuskarismaattisuuden ruotiminen ei oikein istu TV7:n profiiliin...?

Lainaus
Minusta tuo on tosi outoa. Varsinkin kun ottaa huomioon miten paljon harhaa juuri TV7 levittää
Eli juuripa siksi?

Poissa Paulus

 • Viestejä: 6028
 • "…olitte eksyksissä niinkuin lampaat…" (1.Piet. 2)
Vs: One Way mission
« Vastaus #32 : 11.11.19 - klo:11:59 »
Lukaisin juuri pari Suonnon kirjaa: Näky voittavasta seurakunnasta, ja Valmistu Jumalan käyttöön, molemmat vuodelta 2010. Otan tähän lainauksen tuosta ensinmainitusta:

Näkynä One Way -kylä

Lähetyskentillä toimitaan arvaamattomissa ja joskus vaarallisissakin olosuhteissa. Ympärillä oleva maailma on usein vihamielinen. Työ on myös raskasta ja työntekijöitä on vähän. Siksi etsimme ratkaisua työn keskittämiseen niin, että uskovat toimivat lähekkäin ja tukevat toisiaan. Näin syntyi uusi näky omasta kristitystä kylästä maailman keskellä.

One Way -kylä on ollut toimintastrategianamme tähän mennessä Malawissa ja Intiassa. Se on osoittautunut erittäin hedelmälliseksi näyksi. Kun kaikki keskukset on rakennettu samalle alueelle, voidaan hyödyntää osaksi samaa infrastruktuuria ja oheistoimintoja, kuten keittiötä, kaivoa, viemäreitä ja samaa energiakeskusta kaikissa työmuodoissa.

Se tuo mukanaan myös paljon synergiaa, joka helpottaa työtä. Kun orpolapset, uupuneet vanhukset ja vammaiset sekä henkilökunta asuvat yhdessä, he elävät hyvin värikkäässä ja rikkaassa maailmassa. He virvoittuvat toistensa yhteydestä ja toipuvat näin myös monista hylkäämisen kokemuksistaan.

Yhteinen elämä antaa mielekkään tarkoituksen. Se antaa myös otolliset olsuhteet hengelliselle kasvulle, kun kylän väki muodostaa samalla oman seurakunnan. Kun suuri joukko elää omalla vartioidulla alueella, se asettaa korkeamman kynnyksen myös ryöstöille ja väkivallalle. Kylän sisällä voidaan elää kristillistä elämää vapaasti ja järjestää jopa suuria konferensseja ilman, että se aiheuttaa liian suurta hälyä ja vastustusta ympäristössä.

Kylän keskelle on rakennettu myös lähetystalo suomalaisia vapaaehtoisia varten. Kun ulkomaalaiset asuvat omalla kylällä, he ovat huomattavasti suuremmassa turvassa kuin asuessaan erikseen kaukana omasta väestä. Sinne myös ympäristön pastorit voivat rauhassa kokoontua saamaan koulutusta. One Way -kylä on turvapaikka kaiken vainon ja vihamielisyyden keskellä.

Lähde: Näky voittavasta seurakunnasta, Tapani Suonto (vuodelta 2010, sivut 45-46)


Siinä oli paljon mielenkiintoista asiaa. Voisiko tuon tapainen kylä toimia Suomessa? Saattaisi olla hyväkin tulevaisuuden visio, jos se sopeutettaisiin täkäläisiin oloihin.
« Viimeksi muokattu: 11.11.19 - klo:12:43 kirjoittanut Paulus »
Lainaus
Vaatii huomattavaa tietoisuutta käsittää oman tietämättömyyden laajuus.”
—   Thomas Sowell

Poissa Paulus

 • Viestejä: 6028
 • "…olitte eksyksissä niinkuin lampaat…" (1.Piet. 2)
Vs: One Way mission
« Vastaus #33 : 12.11.19 - klo:11:24 »
Tämä OWM:n juttu liippaa läheltä viiden vuoden takaista keskustelua aiheesta: Missä haluaisit asua?

Otan sieltä lyhyen lainauksen tähän: http://puimatanner.net/index.php?topic=596.0

Lainaus
Mutta tässä oli tarkoitus keskustella asumisesta. Itse haluaisin asua pienessä kylässä, jossa olisi jonkinlaista yhteisöllisyyttä myös hengellisen elämän näkökulmasta katsottuna. En kuitenkaan halua sitä, että kaikki olisivat jonkun tietyn suunnan edustajia. Lestadiolaisilla sellaisia on. Yhdistävän tekijän tulisi olla juuri tuo rakkaus totuuteen, joka jo itsessään pitää sisällään ajatuksen, että minäkin voin olla jossakin asiassa väärässä. Vihoviimeisin vaihtoehto olisi se, että tuollaisesta kyläkunnasta tuli uusi lahko jonkun karismaattisen tyypin ympärille.
Lainaus
Vaatii huomattavaa tietoisuutta käsittää oman tietämättömyyden laajuus.”
—   Thomas Sowell

Poissa Marjatta

 • Viestejä: 210
Vs: One Way mission
« Vastaus #34 : 15.02.20 - klo:08:34 »
Tämä ohjelma Kahden kesken on tervehenkinen ja virvoitti minua. Itselläni on ollut vuosia näitä ajatuksia ja kuulemani oli vahvistusta.

Nyt vasta huomasin tämän.


https://oneway.tv/fi/video/MPcf7m1mBS0
Ketä muuta minulla olisi taivaassa! Ja kun sinä olet kanssani, en kaipaa mitään maan päältä.  Ps. 75:25

Poissa Oloneuvos

 • Viestejä: 911
  • Oloneuvoksen kotosivut
Vs: One Way mission
« Vastaus #35 : 15.02.20 - klo:11:01 »
Tämä ohjelma Kahden kesken on tervehenkinen ja virvoitti minua. Itselläni on ollut vuosia näitä ajatuksia ja kuulemani oli vahvistusta.

Nyt vasta huomasin tämän.


https://oneway.tv/fi/video/MPcf7m1mBS0

Oli todella hyvää ja tervettä opetusta.

Jälkikirjoitus. Koetelkoon ja arvioikoon kukin tykönänsä:
En tiedä onko maamme tulevaisuus ja kohtalo jo sinetöity pyhän Jumalan edessä, mutta mieleeni on noussut merkillinen ajatus: Juudan kansa sai vielä yhden mahdollisuuden kääntyä ja tehdä parannus, kun kuningas Joosia alkoi vaikuttaa maassa (640-609 eKr.). Hän pyrki tuhoamaan epäjumalan palveluksen ja palauttamaan kansan seuraamaan Jahvea. Onkohan niin, että olemme saaneet One Way Missionista vielä "Joosiamme" joka pyrkii palauttamaan kansamme eksytyksestä valoon. Tämä on käynyt joitakin kertoja mielessä - voi olla ihan oman pääni ajatus vain. OWM:n lisäksi olen iloinnut Suomen evankeliumikoulu ry:n opetustilaisuuksista ja on niitä varmaan muitakin, mutta harvassa kuitenkin ne, jotka julistavat Jumalan Pojan evankeliumia ja korottavat Jeesuksen työtä Golgatalla pelastuksen ainoana perustana. Jos siihen ei palata niin kansamme ei aamunkoittoa näe.

Poissa Natanael

 • Ylläpitäjä
 • Viestejä: 4375
 • Matkalla
Vs: One Way mission
« Vastaus #36 : 15.02.20 - klo:12:57 »
One Way aloittaa omat TV-lähetykset antenniverkossa viikonloppuisin kanavalla 30.

https://youtu.be/CobGtoujnI0

https://oneway.tv/fi/