Kirjoittaja Aihe: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti  (Luettu 6678 kertaa)

Paikalla Paulus

 • Viestejä: 5601
 • "…olitte eksyksissä niinkuin lampaat…" (1.Piet. 2)
Vs: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti
« Vastaus #15 : 21.06.16 - klo:17:12 »
KIIREELLINEN

Sain juuri allaolevan viestin osoitteesta aito.avioliitto@gmail.com:

Hyvä kannattajamme,

Euroopan neuvoston sosiaali- ja terveysvaliokunta kokoontuu tiistaina ja keskiviikkona,21.06-22.06.2016, Strasburgiin kuulemaan belgialaisen senaattorin, Mme Petra de Sutterin raportin sijaissynnytyksiin liittyen.

Mme de Sutter on jo kerran aikaisemmin esitellyt sijaissynnytyksille myönteisen raporttinsa neuvostolle. Hänen ilmeinen tarkoituksensa on raportin avulla luoda Euroopan Unionin alueelle sijaissynnytyksien sallimiseen johtava poliittinen linjaus. Senaattorin viime maaliskuussa esitellystä raportista äänestettiin ja raportti hylättiin perustellusti vedoten lasten ja naisten oikeuksiin.

Äänestystuloksen saatteessa todettiin mm seuraavaa:
Euroopan neuvosto “tuomitsee sijaissynnytykset, jotka polkevat naisten ihmisarvoa, koska hänen kehoaan ja lisääntymiskykyään käytetään hyödykkeenä”. Neuvosto tuomitsi kaikenlaiset sijaissynnytysjärjestelyt lasten ja naisten ihmisoikeuksien vastaisina, pitäytyen Euroopan Parlamentin kanssa samoilla linjoilla.

Petra De Sutterin kutsumista asiantuntijaksi näin polttavassa ja tunteita kuohuttavassa asiassa pidetään ongelmallisena. Belgialaisen senaattorin on todettu olevan jääviysasemassa, koska hän itse toimii lisääntymisteollisuuden alalla yrittäjänä ja hänen tiedetään tekevän yhteistyötä Intiassa sijaitsevan, sijaissynnytyspalveluita järjestävän, Seeds of Innocence- nimisen klinikan kanssa.

Suomalaisena voit vielä vaikuttaa siihen, että tämäkin raportti hylätään Euroopan neuvoston mahdollisesti siitä äänestäessä! Euroopan neuvoston suomalaisten edustajien yhteystiedot löydät alla:
Euroopan neuvoston Suomen-valtuuskunta; kaikki jäsenet:

https://www.eduskunta.fi/FI/kansainvalinentoiminta/EN_valtuuskunta/Sivut/default.aspx

Erityisen tärkeää on kirjoittaa Euroopan neuvoston sosiaali- ja terveysvaliokunnassa istuvalle Anne Kalmarille ja vaatia häntä äänestämään Petra De Sutterin sijaissynnytyksille myönteistä raporttia vastaan:
Anne Kalmari (K); Suomen edustaja Euroopan neuvoston sosiaali- ja terveysvaliokunnassa

Yhteystiedot: https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/953.aspx

Voit laatia oman vetoomuksesi tai käyttää allaolevaa mallia:

”Hyvä Anne Kalmari,
Olen huolestunut tiedosta, että Euroopan neuvosto on hyväksynyt senaattori Petra De Sutterin esittämään neuvostolle sijaissynnytyksille myönteisen asiantuntijaraporttinsa.
Kaikenlainen sijaissynnytysjärjestely polkee lasten ja naisten ihmisoikeuksia, kuten ovat todenneet tätä ennen niin Euroopan Parlamentti 17.12.2015 kuin myös Euroopan Neuvosto 11.03.2016. Kaikenlaiset sijaissynnytysjärjestelyt ovat ristiriidassa kansainvälisten ihmisoikeussopimusten kanssa; erityisesti ne rikkovat YK:n 1989 Lapsen oikeuksien sopimusta sekä vv. 1967 ja 1993 adoptiosopimuksia. Sijaissynnytykset ovat myös ristiriidassa naisia kohtaan kaikenlaisen syrjinnän lopettamiseksi tähtäävän YK:n sopimuksen (1979) kanssa.

Mikäli sijaissynnytyksistä aiotaan esittää minkäänlaista asiantuntijaraporttia, tulee kyseisen raportin laatija olla tietoinen sijaissynnytysjärjestelyjen ristiriitaisesta suhteesta kv. Ihmisoikeussopimusten kanssa. Raportin laatija ei voi myöskään missään olosuhteissa olla jääviysasemassa, kuten tiedetään lisääntymislääketieteen alalla toimivan senaattori De Sutterin olevan.

Senaattori De Sutterin kutsuminen Euroopan neuvoston erityisasiantuntijaksi 21-22.06 sosiaali- ja terveysvaliokunnan istuntoon on sinällään ongelmallista. Mikäli hän kuitenkin esittää raporttinsa ja siitä päädytään äänestämään, pyydän Teitä äänestämään kyseistä raporttia vastaan.

Kunnioittavin terveisin,

NN”


Toivon, että mahdollisimman moni laittaa viestiä Anne Kalmarille käyttäen oheista mallia tai ihan omin sanoin. Itse käytin tuota mallia.
Lainaus
Vaatii huomattavaa tietoisuutta käsittää oman tietämättömyyden laajuus.”
—   Thomas Sowell

Paikalla Paulus

 • Viestejä: 5601
 • "…olitte eksyksissä niinkuin lampaat…" (1.Piet. 2)
Vs: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti
« Vastaus #16 : 22.06.16 - klo:12:26 »
Vaikka tämä on huumoksi tarkoitettua, niin asiassa on myös vakavasti otettava aspekti. Mikä enää estää sitä, että moniavioisuus astuu kuvaan, eikä pelkästään perinteisessä muodossa eri sukupuolten välisenä. Kun alkuun päästään, niin seurauksena voi olla mitä tahansa.


« Viimeksi muokattu: 22.06.16 - klo:12:37 kirjoittanut Paulus »
Lainaus
Vaatii huomattavaa tietoisuutta käsittää oman tietämättömyyden laajuus.”
—   Thomas Sowell

Oloneuvos

 • Vieras
Vs: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti
« Vastaus #17 : 31.08.16 - klo:19:43 »
Luin tunti sitten yllättävän uutisen Hesarin nettisivulta tuosta "tasa-arvoisesta avioliitto-jutusta". En tiedä minkä aloituksen alle tämä uutinen kuuluisi, mutta seriffimme voi siirtää sen minne parhaaksi näkee.

Uutisen mukaan piispat ovat päättäneet, ettei Suomen luterilaisessa kirkossa alttarilla vihitä eikä siunata homopareja. Ei kumpaistakaan tehdä. Olen yllättynyt (myönteisesti) tästä päätöksestä. Arkkipiispa Kari Mäkinen on antamissaan haastatteluissa näyttänyt vihreää valoa homoliittojen kirkkovihkimiselle -mikäli oikein olen ymmärtänyt- ja tietenkin samoilla linjoilla on ollut Helsingin piispa Irja Askola, jonka puoliso on kanssaan samaa sukupuolta.

Minä olin ajatellut, että uuden sukupuolineutraalin avioliittolain tultua hyväksytyksi eduskunnassa se hyväksyttäisiin muita mutkitta myös valtionkirkossa, mutta nyt kävi selväksi, että piispoilta löytyy yhä ryhtiä pitäytyä Raamattuun. Alla linkki juttuun

http://www.hs.fi/kotimaa/a1472613292083

Jos linkki ei avaudu niin juttuun pääse kotisivuni kautta ja ainakin siinä on kirjoituksen perään liitetty jo muutamia kommentteja.

http://www.jukkavirtanen.com/425645226


Paikalla Paulus

 • Viestejä: 5601
 • "…olitte eksyksissä niinkuin lampaat…" (1.Piet. 2)
Lainaus
Vaatii huomattavaa tietoisuutta käsittää oman tietämättömyyden laajuus.”
—   Thomas Sowell

Poissa hanski

 • Viestejä: 96
Vs: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti
« Vastaus #19 : 31.08.16 - klo:23:46 »
Taisi olla viime kirkolliskokouksen jälkeen, kun vähän ihmettelin, kun kuulin, ettei tätä asiaa ilmeisesti ole vielä kovin paljon käsitelty kirkolliskokouksessa. Sen verran nyt näköjään kuitenkin, että on pyydetty piispainkokoukselta ohjeistusta uuteen tilanteeseen. Eli meneekö se nyt niin, että jonkun tahon pitää tehdä asiasta aloite kirkolliskokoukselle tms. ja vasta sitten asiaa puidaan siellä toden teolla? Jotenkin minusta tuntuu, että ne varsinaiset kuohut ovat vasta tulossa kirkon päättäviin elimiin.

Poissa hanski

 • Viestejä: 96
Vs: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti
« Vastaus #20 : 01.09.16 - klo:00:31 »
Kävin tsekkaamassa tämän syksyn kirkolliskokoukseen vireillä olevat asiat. Siellä on yksi tähän asiaan liittyvä edustaja-aloite: Selvityksen tekeminen avioliittoon vihkimisestä luopumisesta.
« Viimeksi muokattu: 01.09.16 - klo:00:40 kirjoittanut hanski »

Oloneuvos

 • Vieras
Vs: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti
« Vastaus #21 : 01.09.16 - klo:08:43 »
Tässä asiasta lisätietoa:

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/piispainkokouksen-selonteko-avioliittolain-muutos-kirkon-oppia-avioliitosta-naisen-miehen-valisena-liittona/

Juu, ihan hyvän linkin laitoit. Siinä ei kuitenkaan ole lukijoiden kommentteja, jotka mielestäni paljastavat kansamme surullisen pitkälle edennyttä rappiotilaa. Laitan siis tuon toisenkin linkin vielä uudelleen (nyt se ainakin toimi)

http://www.hs.fi/kotimaa/a1472613292083

Poissa Mice

 • Viestejä: 1784
Vs: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti
« Vastaus #22 : 01.09.16 - klo:09:01 »
Olen tullut aika kyyniseksi kirkkoni johtajien päätöksien suhteen. Myönnän, että vaikka päätös on oikeansuuntainen ja melko selkeä kannanotto, niin näen siinä porsaanreikiä. Näen myös arkkipiispan lausunnoista sen, että tahtoa olisi ollut, mutta ihan vielä ei ole työkaluja sen toteuttamiseen. Arkkipiispa ei esim. vielä tiedä mihin toimintoihin tahallinen nyt päätetyn linjan rikkominen johtaisi. Mutta monissa muissa asioissa linja on selkeä; tuossa on ovi, ole hyvä ja käy.

Kyynisyydessäni olen siis sitä mieltä, että päätöstä kallisti oikeaan suuntaan enenmmän kirkkolaki ja -järjestys, avioliittokaava ja hankaluudet niiden kanssa, kuin varsinaisesti Raamatun ilmoitus.

Ja arvioni perustuu juuri mainitsemaani kyynisyyteen, eti faktoihin. Joten saatan olla ihan väärässäkin.
Ihmisroska

Oloneuvos

 • Vieras
Vs: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti
« Vastaus #23 : 01.09.16 - klo:09:13 »
Jotenkin minusta tuntuu, että ne varsinaiset kuohut ovat vasta tulossa kirkon päättäviin elimiin.

Taidat ennustaa tismalleen oikein. Eikä tässä mikään profeetta tarvitse olla, kun aavistelee, että 5-10 vuoden kuluttua kirkossa vihitään kaikki halukkaat.

Me elämme samanlaista aikaa kuin Juudan kansa 600 eKr. Jeremia puhui paljon profeettoja, pappeja ja kansaa vastaan. "Profeetat ennustavat valhetta, ja papit hallitsevat yksissä neuvoin heidän kanssaan, ja sitä minun kansani rakastaa" (Jer. 5:31).

Me emme voi estää Sodoman ja Gomorran päivien ja elämäntapojen palaamista, sillä Herra Jeesus itse kertoi niiden tulevan ennen paluutaan (Luuk. 17:26-30). Surullista on se, jos olemme osallisia lankeemuksessa elävän kirkon synteihin tukemalla sitä.

Poissa Mice

 • Viestejä: 1784
Vs: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti
« Vastaus #24 : 01.09.16 - klo:09:18 »
Tasapuolisuuden vuoksi nostan kuitenkin esille sen faktan, että piispa Jolkkosella oli piispainkokouksen avauspuheessaan varsin väkevää otetta. Hän lainasi Bonhoefferia ja antoi ajattelemisen aihetta. Oikeasti tuossa puheessa oli sellaista mistä tällainen jääräkin sai otetuksi kiinni. Se on kiitosaihe tässä ajassa.

Otan pitkähkön lainauksen puheen loppupuolelta. Kannattaa lukea ajatuksella:

"Hyvät asiat voivat kuitenkin kapeutua ja vääristyä. Näin kävi pian myös reformaatiossa. Yhdeksi reformaation perusongelmaksi muodostui Jumalan armon ja ihmisen hyvien tekojen suhde. Jos kaikki perustuu yksin Jumalan armoon eikä ihmisen teoilla ole pelastuksen kannalta mitään merkitystä, miksi ylipäätään pyrkiä hyvään ja nähdä vaivaa. Miksi kilvoitella ja pyrkiä pyhään elämään uskon harjoituksessa ja rakkauden palveluksessa?

Teoriassa tämä kyllä onnistuttiin ratkaisemaan hienosyisillä erotteluilla, mutta käytännössä ajatus armosta antoi usein alibin hengelliselle välinpitämättömyydelle ja eettiselle leväperäisyydelle. Teologisesti sanottuna vanhurskauttamisen ja pyhityksen yhteys katkesi. Tämän muutoksen voi huomata jo Lutherin Ison katekismuksen esipuheesta. Siinä Luther ei enää arvostele paavin kannattajia ansiouskonnollisuudesta, vaan ojentaa omiaan hengellisestä välinpitämättömyydestä. Hän näkee paljon vaivaa oikaistakseen sen virheellisen käsityksen, että Jumala armo vapauttaisi kristityt pois rukouksesta, messusta ja lähimmäisenrakkaudesta. Kunniansa saavat kuulla myös piispat.

Omana aikanamme samasta dilemmasta on puhunut terävästi natsien hampaisiin joutunut luterilainen teologi Dietrich Boenhoeffer. Hän kutsui tätä ”halvan armon” ongelmaksi. Hänen mukaansa halpa armo on armoa ilman Kristusta ja ilman hänen seuraamistaan, ilman kuuliaisuutta hänen tahdolleen. Teoksessaan Nachfolge hän kirjoittaa:

”Halpa armo on kirkkomme verivihollinen. Käymme tänä päivänä taistelua kalliista armosta. Halpa armo on armoa alennusmyyntitavarana, pilkkahintaan tarjottuna anteeksiantamuksena, halpahintaisena lohdutuksena […] Tällaisessa kirkossa maailma löytää halvan verhon synneilleen, joita se ei kadu ja joista se vielä vähemmän toivoo vapautuvansa. Sen tähden halpa armo merkitsee Jumalan elävän sanan kieltämistä, Jumalan Sanan ihmiseksi tulemisen kieltämistä.”

Bonhoeffer jatkaa: ”Halpaa armoa on anteeksiantamuksen saarna ilman katumusta, kaste ilman kirkkokuria, ehtoollinen ilman synnintunnustusta, synninpäästö ilman henkilökohtaista rippiä. Halpa armo on armoa ilman Kristuksen seuraamista, armoa ilman ristiä, armoa ilman elävää, ihmiseksi tullutta Jeesusta Kristusta.”

Bonhoeffer ei ole moralisti eikä tarjoa lääkkeeksi Jumalan lakia, vaan ”kalliin armon”. Se on armoa, joka ei ole itsestään selvyys vaan lahja. Ideologian tai järjestelmän sijasta se perustuu persoonaan, Jeesuksen Kristukseen: ”Kallis armo on evankeliumia, jota on yhä uudelleen etsittävä, lahja, jota on pyydettävä, ovi, jolle on kolkutettava. Se on kallista, koska se kutsuu seuraamaan. Se on armoa, koska se kutsuu seuraamaan Jeesusta Kristusta. Se on kallista, koska se maksaa ihmiselle elämän, se on armoa, koska se vasta lahjoittaa hänelle elämän. Se on kallista, koska se tuomitsee synnin, ja armoa, koska se vanhurskauttaa syntisen. Kallista on armo ennen kaikkea siksi, että se on ollut kallista Jumalalle, että se on maksanut Jumalalle hänen Poikansa hengen.”

Bonhoefferin sanoihin tuo erityistä painavuutta se, että hän osoitti elämällään, mitä kuuliaisuus ja seuraaminen tarkoittaa. Natsit surmasivat hänet huhtikuussa 1945.

Hyvät piispainkokouksen jäsenet. Toivon, että reformaation merkkivuosi antaa meille mahdollisuuden pohtia syvällisemmin, mitä Jumalan armo on, mihin se meidät vapauttaa ja mihin se meitä kutsuu ja haastaa."


Lainaus on Kuopion hiippakunnan nettisivuilta ja alleviivaukset ovat minun tekemiäni.
Ihmisroska

Poissa hanski

 • Viestejä: 96
Vs: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti
« Vastaus #25 : 01.09.16 - klo:22:18 »
Asiaa puhuu piispa Jolkkonen.

Poissa evlutkristitty

 • Viestejä: 555
Vs: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti
« Vastaus #26 : 09.09.16 - klo:14:21 »
Kauppamiehet puhuvat kalliista ja halvoista. Tässä tapauksessa ikäänkuin Jumalan armo olisi ostettavissa ihmisestä peräisin olevilla ansioilla, tai mitattavissa ihmisten mittareilla. Eli tarkkana saa olla siinäkin, että armo pysyy armona, ja että Jumalan armo tulee meidän jumalattomien osaksi Kristuksen ansion tähden lahjana USKON KAUTTA, ilman että siihen liitetään kaupallisia arvoja, mittareita ja arvoja joihin ihmisen pitää ensin itse ylettyä tullakseen mahdolliseksi saamaan Jumalalta armahduksen synneistään.

Ihmiselle ei synny synnintuntoa, eikä tarvetta tulla armahdetuksi synneistään, ellei Jumala sitä hänelle sanansa kautta herätä. Hengellinen maailma on täynnä ihmisiä jotka mittailevat katumisiaan ja saavutuksiaan, voivatko he nyt varmasti uskoa tällaisina syntisinä Jumalan armosta Kristuksen tähden itsensä autuaiksi. Vai mitä vielä pitäisi tehdä lisää että saisi oikeuden uskoa armosta. On vain askel matkaa Kristuksen lahjoittamasta vanhurskaudesta omanvanhurskauden tielle. Siihen paholainen tähtää, että saa Kristuksen pois ja Jumalan armon pois ihmisen elämästä.

Sitten riittää kovuutta ja tuomioita toisia kohtaan. Omavanhurskaus tekee ihmisestä armottoman toisia kohtaan. Näistä on varoittavia esimerkkejä vaikka kuinka paljon, nimittäin  siinä maailmassa jossa ihmiset todella tekevät tosissaan kaikkensa, kelvatakseen Jumalalle. Ei ole leikin asia joutua omavanhurskaus paholaisen puristukseen, armoa ei tule ja synnit painavat helvettiin. Sen tietää jokainen joka on helvetin pelossa ja taivaan toivossa elänyt pitkiä aikoja.

Eri asia on sitten ne ihmiset, jotka eivät omasta mielestään armoa tarvitse, joko heillä on omaa meriittiä tavittava määrä, taikka he pitävät Jumalan sanassaan ilmoittamaa sytiä keksittynä satuna. Räikeimpinä esimerkkeinä vaikkapa homoseksuaalisissa suhteissa elävät. Eivät nämä ihmiset Jumalan sanaan usko.
Eivät he parane synneistään, vaikka kirkkokuria ryhdyttäisiin remmillä ja jalkapuulla harjoittamaan.
Synti voi kirkastua heille synniksi, jos Jumala sanansa kautta herättää heidän omantuntonsa tuntemaan syntinsä.

Jos julistaja julistaa ettei synti enään olekkaan syntiä, koska Jeesus on kaiken jo sovittanut, niin silloin ihmisiä johdetaan väärään rauhaan. Puhujan tehtäviin kutsutuilla on tärkeä virka seurakunnassa. Siihen työhön ei läheskään kaikista ole.

Tällaiset paimenet joilla ei itsellään ole elävää synnintuntoa, elävää armontuntoa elävää uskoa ja elävää suhdetta Vapahtajaansa, toimivat helvetin porttien avaajina. Taivaan tavaroita ei voi ulkoa päin syöttää kenellekkään. Jos vaikkapa pappi on vain teoriassa uskova, niin hänen opetuksensa tulos on sekin teoriaa.

On ihana asia, että kirkossamme on vielä tunnustavia kristitytyjä pappeina ja piispoina. Meidän tehtävänmmne kristittyinä on pitää heidän käsiänsä ylhäällä. Sen sijaan että panettelisimme kirkkoa ja pappeja ja juoksisimme kirkosta pakoon.

Paikalla Paulus

 • Viestejä: 5601
 • "…olitte eksyksissä niinkuin lampaat…" (1.Piet. 2)
Vs: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti
« Vastaus #27 : 20.09.16 - klo:12:24 »
Kaksi samalaisilla elimillä varustettu henkilöä pyrkii kaikkivaltiaan Jumalan edessä avioliittoon.

Mielestäni jo sana avio edellyttää erilaisuutta. Siksi homopari ei todellisuudessa ole aviopari, vaikka lakia väännettäisiinkin siihen suuntaan. Olkoon liitto sitten mikä tahansa, vaikka paperiliitto - avioliitto se ei ole. Tasa-arvokysymystä ei ratkaista homoliitoilla. Nykyisellään avioliitto on jo mahdollisimman tasa-arvoinen, fifty-fifty. Sen tasa-arvoisemmaksi se ei voi tulla.

Avioliittoa voisi verrata esim. välineurheiluun. Koripalloakaan ei voi pelata, jos on vain kaksi koria, mutta ei palloa. Tai sitten kaksi palloa, mutta ei koria.
Lainaus
Vaatii huomattavaa tietoisuutta käsittää oman tietämättömyyden laajuus.”
—   Thomas Sowell

Poissa evlutkristitty

 • Viestejä: 555
Vs: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti
« Vastaus #28 : 20.09.16 - klo:15:53 »
Avioliitto on maailman haastavin ihmissuhde, se on elinikäinen. Avioliiton voivat solmia ainoastaan mies ja nainen keskenään.

Nyt herääkin kysymys mikä tässä on takana, että homoksuaalisissa sukupuolisauhteissa elävät henkilöt vaativat Jumalan siunaamaan heidän synninharjoituksensa?

Miksi katumattomana synnissä elävä henkilö koittaa pakottaa Jumalan siunaamaan syntinsä?

Miksi hän ei vain elä synnissään, ilman Jumalan sotkemista syntiinsä, odotellen rauhassa edessä odottavaa iankaikkista kadotustuomiotaan? Liittyykö tähän jokin salattu toivo siitä että kun papit siunaavat ja kirkko hyväksyy, niin Jumala pelastaa tietoisesti synneissään elävät? Vai onko tässä toiminnassa tarkoituksena mustamaalata ja hajoittaa kirkko näillä toimenpiteillä?

Ainakin pappi joka siunaa homoparin, osoittaa teollaan julkisesti olevansa ei uskova, vaan ainoastaan pelkkä narri papin kaapu päällä.

Kun sitten uskovat näkevät tämän narrin mediassa, he tekevät suoran johtopäätöksen, tämä narri on evankelisluterilainen kirkko, paetkaa sieltä. Ei ole kirkko tämä narri, eivätkä hänen kaltaisensa. - Kristuksen Kirkko on Jumalan sana ja Pyhät sakramentit.

Paikalla Paulus

 • Viestejä: 5601
 • "…olitte eksyksissä niinkuin lampaat…" (1.Piet. 2)
Vs: "Tasa-arvoinen avioliitto" -tietopaketti
« Vastaus #29 : 20.09.16 - klo:16:04 »
Olen ollut jo pitkään sitä mieltä, että pohjimmiltaan koko sopassa ei olla missään tekemisissä tasa-arvon eikä ihmisoikeuksien kanssa. Kysymys on nähdäkseni siitä, että koko kristinusko saataisiin ajettua alas. Tämä on vasta alkusoittoa, ihminen pitää "vapauttaa" kaikessa tekemään niin kuin hyväksi näkee. Seuraavana tulee kuvaan moniavioisuus, sekin "rakkauteen" vedoten. Luultavasti paljon muutakin kamalaa tulemme näkemään. Kaikkea muuta on suvaittava paitsi suvaitsemattomuutta. Asia käy vielä kaameammaksi, kun kaikki tämä tapahtuu samalla lapsen oikeuksista piittaamatta.

Tämänkin asian vuoksi suosittelen Tapio Puolimatkan kirjaa Jälkikristillisen maailman kauhut.
Lainaus
Vaatii huomattavaa tietoisuutta käsittää oman tietämättömyyden laajuus.”
—   Thomas Sowell