Kirjoittaja Aihe: Uskosta, politiikasta ja vähän muustakin  (Luettu 9582 kertaa)

Poissa Lemmikki

  • Viestejä: 307
Vs: Uskosta, politiikasta ja vähän muustakin
« Vastaus #105 : 04.01.19 - klo:15:56 »
Taisto on oikeassa mutta kun tässä saastaisessa maailmassa täytyy olla ja muuta tekemistä ei ole kuin siivota tai lukea uutisia.
Ja uutiset kertoo joka päivä miten saatanan valtakunta etenee huippuunsa hirveää vauhtia.
Miten olet välittämättä jokapäiväisista raiskaus uutisista jotka ovat hallituksen aiheuttamia. ei sellainen poikkea mitenkään hitlrerin rikoksista tai stalinin rikoksista. kyllä silloinkin eli ihan normaaleja kansalaisia jotka eivät uutisia lukeneet mutta kuitenkin sen ajan pahuuksista puhutaan ikäänkuin ne olisivat jotain erikoista.

jos joku edes myöntäisi totuuden mutta kun joutuu joka päivä kuuntelemaan , lukemaan ja puhumaan valehtelijoiden kanssa niin miten aivopeset itsesi ajattelemaan "ei se mitään, ei se mitään ,ei se mitään".

2. Piet. 2:7   Kuitenkin hän pelasti hurskaan Lootin, jota rietasten vaellus irstaudessa vaivasi;
2:8   sillä asuessaan heidän keskuudessansa tuo hurskas mies kiusaantui hurskaassa sielussaan joka päivä heidän pahain tekojensa tähden, joita hänen täytyi nähdä ja kuulla.

Poissa Natanael

  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 4281
  • Matkalla
Vs: Uskosta, politiikasta ja vähän muustakin
« Vastaus #106 : 04.01.19 - klo:17:45 »

Miten olet välittämättä jokapäiväisista raiskaus uutisista jotka ovat hallituksen aiheuttamia


Oletko tullut ajatelleeksi millainen tilanne olisi tuon asian suhteen, jos hallituksessa olisivat vihreät, vasemmistoliitto ja demarit?
Ymmärtääkseni he pitäisivät ovia vielä enemmän auki.

Poissa Taisto

  • Viestejä: 1800
Vs: Uskosta, politiikasta ja vähän muustakin
« Vastaus #107 : 04.01.19 - klo:20:44 »
mutta kun tässä saastaisessa maailmassa täytyy olla ja muuta tekemistä ei ole kuin siivota tai lukea uutisia.

Entä jos mätien uutisten lukemisen sijaan vaikkapa kutoisit sukkia kodittomille? Saattaisi jopa tulla parempi olo  :)

http://www.helmet.fi/Preview/fi-FI/Tapahtumat_ja_vinkit/Uutispalat/Kudo_kodittomille(98631)


Poissa Alvari

  • Viestejä: 681
Vs: Uskosta, politiikasta ja vähän muustakin
« Vastaus #108 : 05.01.19 - klo:06:29 »
Kannattaa  katsoa Netflixistä hyviä sarjoja uutisten sijaan.

Poissa Lemmikki

  • Viestejä: 307
Vs: Uskosta, politiikasta ja vähän muustakin
« Vastaus #109 : 06.01.19 - klo:14:38 »
saatanan palvojat melkein onnistuivat tappamaan äitini äskettäin. Yritän hillitä raivoani saatanan hallussa olevia virastoja kohtaan.

mutta sitten oivalsin että heidän pahuutensa ja pimeytensä on niin täydellisen läpikattavaa että vaikka haluaisivat tehdä hyvää niin se pilaantuu kuin rutto joka levittää tautiaan kaikkeen mihin koskee. Eivät he ehkä tahallaan yrittäneet tappaa häntä, he vain olivat normaaleja itsejään eli täysin välinpitämättömiä toisen hengenvaaran suhteen.

Kiitos Jumalalle että Hän varjeli ja pelasti äitini viime tipassa kirurgisessa sairaalassa johon hän pääsi vain läheiseni vaatimalla vaatiessa apua. Saatanan palvonnassa kiinni oleva yhteiskuntahan ei auta ketään muuten kuin suurella vaatimisella.

Luuletteko että yhteiskunta on aktiivisesti selvittämässä muodissa olevaa "ikääntymisen ongelmaa" tappamalla vanhuksia ikään kuin vahingossa? Kuitenkin aktiivisella suunnittelulla vai luuletteko että he vain omaa jumalaansa palvoessaan automaattisesti kuin vaiston ohjaamina toimivat saatanaa palvellen? Vamhuksia ja lapsia ja sairaita tappaen.

Poissa Natanael

  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 4281
  • Matkalla
Vs: Uskosta, politiikasta ja vähän muustakin
« Vastaus #110 : 06.01.19 - klo:17:54 »
Tuolle toimintamallille on olemassa sellainen nimi kuin byrokratia.

Julkisen terveydenhuollon perustoimintamalli on se, että pyritään torjumaan asiakkaat, jos suinkin mahdollista.
Jos hoitoon onnistuu pääsemään, seuraava toimintamalli on pyrkiä potilaasta mahdollisimman pian eroon.
Ketään ei tunnu kiinnostavan kuinka voitaisiin ennaltaehkäistä se, että tämä henkilö ei joutuisi kohta uudelleen turvautumaan lääkäreiden apuun. Hommaa ei hoideta niin sanotusti loppuun.
Kokonaisuuteen liittyy perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon välinen pompottelu.
Perusterveydenhuollossa vältetään viimeiseen asti kirjoittamasta lähetettä erikoissairaanhoitoon, koska se maksaa kunnalle. Saattaa olla joskus kyse ammattiylpeydestäkin.
Erikoissairaanhoidon puolelta potilas siirretään mahdollisimman nopeasti takaisin, vaikka paikallistason resurssit ovat joskus olemattomat.

Omaakin kokemusta löytyy ihan riittävästi. Ilman lähimmäisen ponnekasta vaatimusta hoidosta olisin ollut kuolleena jo vuosia sitten.
Olin myös kuolla erääseen hoitovirheeseen.

Aivan käsittämätöntä oli myös lähipiiriin kuuluneen vanhuksen pompottelu ja siirtely keskellä yötä kymmeniä kilometrejä paikasta toiseen jonkun hoitomaksun vuoksi.
Tuskin kaupungin talous olisi kaatunut siihen, että vanhus olisi saanut nukkua rauhassa aamuun ja sitten vasta siirretty. Lakanat oli kuitenkin jo 'liattu' siinä paikassa, josta lähtö tuli.
-

Toivottavasti Sote saadaan mahdollisimman nopeasti maaliin, vaikka siinä on monia puutteita, jotka pitää myöhemmin hienosäätää.
Selvää on, oppositiosta ei löydy yhtään suurempaa viisautta noin suuren kokonaisuuden uudistamiseen. Kaikki suuret puolueet ovat jo epäonnistumista kokeilleet. Nyt tarttis tehdä päätökset ja lopettaa puoluepolitikointi ihmisten sairaudella.