Kirjoittaja Aihe: Ilo ja iloittelu  (Luettu 5580 kertaa)

Poissa evlutkristitty

 • Viestejä: 553
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #15 : 23.09.16 - klo:15:00 »
Joskus olen hetken aikaa katsonut TV7 tuotantoa. On siellä hyväkin joukossa, mutta useimmiten on vaidettava kanavaa. Hengellisiä asioita ja JUmalan sanaa ei pitäisi tuoda ihmisten eteen lihallisten metodien kautta. Elikkä sellaisilla menetelmillä jotka stimuloivat lihassa olevaa viihteen tarvetta.

Esim. stimuloimalla seksuaalisia impulsseja saadaaan IHMINEN KIIHTYMÄÄN JA VIIHTYMÄÄN.  Käy helposti niin, ettei lihan himoja enään kuoletetakkaan Hengen avulla, vaan niille annetaan ravintoa stimuloimalla lihasta trulevia impulsseja.

Kun Ziisusta pannaan palanpainikkeeksi viihteeseen, voi osallistuville helposti syntyä sellainen vaikutelma, että tämä ilo ja riemu on sitä oikeata evankeliumia, oikeata iloa, joka tulee evankeliumista. Sitten evankeliumin ilosta hehkuva julistaja käryääkin homoseksuaalisista suhteista.

Juuri se osuus meistä joka pitäisi joka päivä kuolettaa, saa viihdekristillisyydestä voimaa
muidenkin huiouttamiseen ja itsetyytyväisyyden valheessa elämiseen. Onhan tämä nyt nähty. Amerikoista tämä muukin viihdemaailma on tänne Eurooppaan tullut. Sama koskee kristillisen uskonnon kaapuun pukeutunutta viihdemaailmaa.

Poissa crystalvoice

 • Viestejä: 183
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #16 : 23.09.16 - klo:15:01 »
Jos määrittelisin omasta kokemuksestani käsin tosi ilon ehdon, niin sanoisin, että ilo on seurausta siitä, että ainoa toivoni ja koko sisäisen olemukseni kiinnekohta on Jumala tai todellisuus, joka ei järky, muutu tai katoa, koska se on ikuinen. Niin kauan kuin etsin perimmäistä rauhaa tai iloa katoavasta todellisuudesta, elän epäharmoniassa todellisen olemukseni kanssa, koska tiedän syvällä sisimmässäni, ettei mikään ulkoinen ole pysyvää tai anna todellista rauhaa ja lepoa hengelleni, joka ei tyydyty mistään katoavasta.

Kierkegaardin pseudonyymi Anti-Climacuksen mukaan jokainen ihminen on ajallisen ja ikuisen, äärettömyyden ja äärellisyyden, vapauden ja välttämättömyyden synteesi, jonka tehtävä on tulla todelliseksi itseydeksi, jolloin eri ulottuvuudet ovat läsnä oikein jäsennettyinä tietoisuudessa ja konkreettisessa elämässä (kirja, johon viittaan, on Kuolemansairaus). Mielestäni Anti-Climacus ja Johannes Climacus (joka on Kierkegaardin toinen pseudonyymi, joka on kirjoittanut kaksi kirjaa: Filosofisia muruja ja Päättävä epätieteellinen jälkikirjoitus) ovat oivaltaneet hyvin, ettei ihminen elä täysin epätoivosta tai disharmoniasta vapaata elämää kuin vasta silloin, kun hän suhtautuu vain absoluuttiseen absoluuttisesti ja kaikkeen suhteelliseen vain suhteellisesti.

Poissa evlutkristitty

 • Viestejä: 553
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #17 : 23.09.16 - klo:15:32 »
 :)  Joku edellisen viestini lukenut teki varmaan johtopäätöksen, siinäpä vasta tiukka takatukka, omavanhurskas ilonpilaaja.

Ei onneksi sentään, kiitos Jeesuksen joka on armollinen. Kyllähän kristityillä on kovinkin hauskaa keskenään, välillä meinaa aivan tukehtua nauruunsa.

Olen toki lain alla elänyt ainakin 30 vuotta elämästäni, ja lapsesta saakka kuunnellut virsiä, "tuhkaks' mullaks' mätänit maas'. Nouse ylös ja valvo, ole aina valmis."

Kun nuori ihminen elää taivaan toivossa ja helvetin pelossa, syyllisyydessä pelossa ja häpeässä, niin siitä on leikki kaukana. Senkin elämän tiedän, ja tunnen luissani ja ytimissäni. Kunpa Jumala armossaan varjeli ketään joutumasta tällaiseen omassa vanhurskaudessaan lilluvaan ilmapiiriin, omanvanhurskauden vangiksi.

Piru ei anna koskaan uskoa itseään ARMOSTA Kristuksen tähden autuaaksi, vaan se latelee ehtojaan joita sinun on täytettävä, päästäksesi Jeesuksen pakeille kuulemaan sanoman sovituksesta ja syntiesi anteeksisaamisesta.

Paholainen ei todellakaan tule vain sielä vasemmalta puolelta, ryyppää, varasta, ahnedi, käytä huumerita ja seksuaalisia irtosuhteita, ei näitä on helppo tunnistaa.

Vaarallisempi paholainen on silloin, kun se puhuu kateederilta taikka saarnatuolista muunneltua ja väänneltyä "evankeliumia". Silloin esim. homoseksuaalisissa suhteissa elävätkin alkavat anomaan papilta sinuausta ja vihkimistä synninteolleen. Ja pappi katselee kirkossaan, kun Jumalaa pilkataan ja häväistään kirkon sakraalitiloissa.

Poissa Hilema

 • Viestejä: 269
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #18 : 23.09.16 - klo:17:17 »
https://m.youtube.com/watch?v=FpCFbhkw7mA&time_continue=124&ebc=ANyPxKopo-7vsAtLCXnu6wDzAyqzReZIOXK3d0CMpRtU4AgtrCs7tB8JM0EuPPlWqq8t_attsknJeqfSrPwoRFlugzztzibfyw

Tuosta ilonpidosta ei taida puuttua muuta kuin se vasikka.

Tämä hillsongilaisuus/ jesusculture näyttää läpäisseen uskovaisen nuorison suunnasta riippumatta. Nuoria aikuisia sukulaisia seuratessani havainto, että noita on kuunneltu /kuunnellaan ja katsellaan. Tutuimmat heng.laulut, eivät sitä ole enää alle 30-vuotiaille. He ovat kasvaneet viihteellisessä krist.nuorisokulttuurissa, joka heidän myötään siirtyy keski-ikäisten ja eläkeläisten heng.kulttuuriksi. Vieläköhän vanhuudessaan jaksavat?

Suu kiinni ja jopa hölmistyneesti auki, nämä muuten fiksut 20-30v.uskikset seurasivat, kun isovanhemmat ja isotäti ja jokunen muu lauloimme synttäreillä Kiitos sulle Jumalani, samoin kuin jouluaattona Joulupuu on rakennettu, kokonaan.
Surullista.

Videopätkässä käy useaan kertaan ilmi tuon tyylin hengellisyydessä opetettava HARHAOPPI: musiikilla saadaan yhteys Jumalaan ja  kosketetaan taivasta.
« Viimeksi muokattu: 23.09.16 - klo:17:39 kirjoittanut Hilema »

Poissa garibaldi

 • Viestejä: 123
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #19 : 23.09.16 - klo:18:00 »
Hillsongille on ollut loistava bisnesstrategia saada omat vaikutteet musiikin kautta seurakuntiin. Lopulta nykyiset seurakunnat muuttuvat joko virallisesti tai epävirallisesti Hillsong -franchisen jäseniksi. Ymmärtääkseni Hillsong on levinnyt pääasiallisesti helluntaikarismaattisessa liikkeessä, koska kyseinen liike perustuu kokemukseen eikä niinkään oppiin. Ja kyllähän musiikki tuottaa voimakkaita kokemuksia ja vääristyneessä ylistysteologiassa sitä pidetään kanavana Jumalan läsnäoloon.

https://hillsongilmio.wordpress.com/2015/05/23/onko-seurakuntasi-liittymassa-hillsong-perheeseen/

"Tämä ei ole Hillsong -“kirkkokunnan” perusta tai alku eivätkä ne ole Hillsong -seurakuntia. Henki HILLSONG PERHEEN takana on voimauttava ennemmin kuin hallitseva. Jokainen seurakunta listattuna alla säilyttää heidän oman nimensä, itsenäisyytensä ja identiteettinsä. Virallistamme vain suhteen, joka on jo kommunikoitu kulttuurin, käyttäytymisen ja sanan kautta (muotoilu oma). "


Poissa Paulus

 • Viestejä: 5845
 • "…olitte eksyksissä niinkuin lampaat…" (1.Piet. 2)
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #20 : 23.09.16 - klo:18:35 »
Ylläolevasta osoitteesta löysin linkin, jossa on sisäpiiriläisten kommentteja. Tässä yksi:

HILLSONG LONTOO

‘Neveling67‘ kertoo kokemuksestaan:

Kävin yhdessä heidän seurakunnistaan ja se on 100 % luopioseurakunta. He toivat psykologin saarnaamaan saarnan (olen tosissani). Se oli paikka, josta nuoret hakivat vastakkaisen sukupuolen seuraa ja kaiken kruunasi pastorin alkoholinkäyttö uuden vuoden aattona. Lapset lääppimässä sohvalla. Tämä oli seurakunnassa! Kävelimme ulos emmekä menneet takaisin. Haaleat Hillsongia rakastavat kristityt uhkasivat minua oikeusjutulla, kun huomautin asiasta ja sanoin, että tämä on väärin. En tarvinnut muuta merkiksi. Kiitos Jumalalle. Voit istua kirkossa ja mennä silti kadotukseen. Älä anna hienojen laulujen huijata sinua. Ole selvillä seurakunnan tarkoituksesta ja lue Raamattuasi, niin tunnet Sanan itse. Elämme lopun aikaa ja luopiokirkko on konkreettinen merkki siitä."


Ja tässä toinen:

Hillsong -ilmiö ja seurakunnan pimentäminen

Hillsongchurchwatch -blogi kirjoittaa aiheesta postauksessa “Hillsong uniting church and stage” . Hillsongin saavuttua penkeistä, seinistä, katosta ja esiintymislavasta tuli mustia. Myös ikkunat tummennettiin. Miten tällaisessa ympäristössä voi lukea Raamattua? Onko tämä vertauskuvallista?
Lainaus
Vaatii huomattavaa tietoisuutta käsittää oman tietämättömyyden laajuus.”
—   Thomas Sowell

Poissa crystalvoice

 • Viestejä: 183
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #21 : 23.09.16 - klo:19:11 »
Liittyen musiikkiteemaan. Eikö aikoinaan Suomea paljon kiertänyt kiihkoileva hurmahenkinen saarnamies Michael Howard maininnut jossain kirjassaan, että hän on joskus johtamissaan kokouksissa kehottanut ylistysbändin rumpalia lyömään rumpujaan jollain tietyllä radikaalilla tavalla, jotta jokainen seurakuntalainen voisi keskittyä lyönteihin ja antaa rummutusäänien hoitaa sieluaan? Rummutukseen keskittymällä voidaan varmaan langeta shamanistisesti loveen, mutta en usko siihen, että rummuttamalla Pyhä Henki missään tilanteessa laskeutuisi seurakunnan keskuuteen uskoa  vahvistamaan tai ihmeitä tekemään. Pyhä Henki ei ole pullonhenki, jota tarvitsisi mielistellä tai kutsua paikalle joillain tempuilla, jotta Hän ilmestyisi, eikä Pyhä Henki laskeudu minnekään, koska ei ole äärellinen Jumaluus, vaikka kuvaannollisesti voidaan toki sanoa, että Jumalan Henki ikään kuin äärellisen luodun tavoin laskeutuu jonnekin.

Poissa Paulus

 • Viestejä: 5845
 • "…olitte eksyksissä niinkuin lampaat…" (1.Piet. 2)
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #22 : 23.09.16 - klo:19:33 »
Liittyen musiikkiteemaan. Eikö aikoinaan Suomea paljon kiertänyt kiihkoileva hurmahenkinen saarnamies Michael Howard maininnut jossain kirjassaan, että hän on joskus johtamissaan kokouksissa kehottanut ylistysbändin rumpalia lyömään rumpujaan jollain tietyllä radikaalilla tavalla, jotta jokainen seurakuntalainen voisi keskittyä lyönteihin ja antaa rummutusäänien hoitaa sieluaan?

Matti Pyykkönen on kirjoittanut aiheesta pikku kirjasen: Ylistys ja palvonta harhateillä. Kirjasessa on juuri tuo mainitsemasi lainaus.

Vielä toinen lainaus kirjasesta:

"Howard ei usko, että Pyhä Henki voisi olla mukana mollissa laulettaessa. 'Suomalaiset uskovat rakastavat mollisävelmiä yhtä paljon kuin israelilaisetkin.'  -  ' - - mikään ei turhauta ylistystä ja palvontaa yhtä paljon kuin mollissa laulettavat virret.'  'Molli on murheen musiikkia, se on orjuuden ja riiston perinnettä.' "

Ja vielä kolmas:

"Olen seurannut, miten tavattoman surkeat uskonnolliset piruparat laulavat kuorossa." "Jos pappi haluaa todella johdattaa seurakuntaa ylistykseen ja palvontaan, hän hankkiutuu eroon kuorosta."

Joidenkin tietojen mukaan Howard asuisi tätä nykyä Suomessa. Ainakin hänen kokouilmoituksiaan on silloin tällöin lehdissä.

Lisää tietoa Howardista:
http://www.ooa.fi/Uutiskirjeet/Michael-Howard-kirjoittaa-uutiskirjeessa-2012-10.html

Michael on nyt Suomen turvana Venäjää vastaan. Ei mikään turhanpäiväinen heppu.
« Viimeksi muokattu: 23.09.16 - klo:19:46 kirjoittanut Paulus »
Lainaus
Vaatii huomattavaa tietoisuutta käsittää oman tietämättömyyden laajuus.”
—   Thomas Sowell

Poissa crystalvoice

 • Viestejä: 183
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #23 : 23.09.16 - klo:21:35 »


Lisää tietoa Howardista:
http://www.ooa.fi/Uutiskirjeet/Michael-Howard-kirjoittaa-uutiskirjeessa-2012-10.html

Michael on nyt Suomen turvana Venäjää vastaan. Ei mikään turhanpäiväinen heppu.

Mielestäni hänestä tulisi enemmänkin varoittaa. Olin aikoinaan 2000-luvun alkupuolella joissain kokouksissaan. Ihmettelen, miksi hän lumoaa ihmisiä. On näet välillä suorastaan ahdistavaa huutamista hänen esiintymisensä, joten ihmettelen, kuinka häntä jaksetaan tosissaan kuunnella. Ei ole ihmisillä arvostelukykyä, kun hänen kaltaisiaan ulkomailta asti tänne vedetään.

Jees-mies

 • Vieras
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #24 : 23.09.16 - klo:23:52 »
Tuo uutiskirje on vuodelta 2012.

Nyt Howardin sekä hänen suomalaisten yhteistyökumppaniensa ympärillä liikkuu vaikka mitä juttua ja touhua...

En taida viitsiä laittaa tänne, googlettakoon ken haluaa.

Poissa crystalvoice

 • Viestejä: 183
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #25 : 24.09.16 - klo:00:26 »
Ei ole varmaankaan sattumankauppaa tai epäolennainen asia, että monet huomiota ja menestystä saaneet julistajat, jotka ovat myöhemmin sitten jääneet kiinni epäkristillisistä asioista, ovat korostaneet puheissaan pyhitystä tai kokonaisvaltaista antautumista Herran palvelukseen. Jotkut heistä ovat pyhitysaiheesta kirjoittaneet jopa useita kirjoja, joita lukiessa voi saada kuvan, että pitkälle on Jumalan mies edennyt hurskaudessaan, ja samalla saada itsestään vastakkaisen kuvan, eli että kaukana on vajavainen lukija vielä samanlaisen pyhyystason saavuttamisesta tai samanlaisten ihmeiden kokemisesta kuin Herran suuri soturi. Realistista itsetuntemusta ei kyseisten kirjojen kansien sisältä välttämättä useinkaan löydy. (Vertaa Room. 7:14-25 ja Gal. 5:17.) Tyypillistä monille eksyttäjille on juuri se, että omaa itseä korotetaan valheellisella ja epärealistisella tavalla. Kuitenkin ihmiset lumoutuvat sellaisesta näyttelemisestä. Monta kertaa olen todennut tämän.

Poissa evlutkristitty

 • Viestejä: 553
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #26 : 24.09.16 - klo:01:06 »
Pyhittyminen on yhä lisääntyvää synnin ja armontuntoa. Oikea julistaja on pieni, ja hänen Jumalansa on suuri, oikea julistaja ei ole suuri.

Poissa Paulus

 • Viestejä: 5845
 • "…olitte eksyksissä niinkuin lampaat…" (1.Piet. 2)
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #27 : 24.09.16 - klo:05:55 »
Ei ole varmaankaan sattumankauppaa tai epäolennainen asia, että monet huomiota ja menestystä saaneet julistajat, jotka ovat myöhemmin sitten jääneet kiinni epäkristillisistä asioista, ovat korostaneet puheissaan pyhitystä tai kokonaisvaltaista antautumista Herran palvelukseen.

Pyhitysliikkeet ovat tähän mennessä pääsääntöisesti kaatuneet pyhityksen puuttumiseen.
Lainaus
Vaatii huomattavaa tietoisuutta käsittää oman tietämättömyyden laajuus.”
—   Thomas Sowell

Poissa witness

 • Viestejä: 51
 • shots of faith
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #28 : 24.09.16 - klo:06:32 »
Ei ole varmaankaan sattumankauppaa tai epäolennainen asia, että monet huomiota ja menestystä saaneet julistajat, jotka ovat myöhemmin sitten jääneet kiinni epäkristillisistä asioista, ovat korostaneet puheissaan pyhitystä tai kokonaisvaltaista antautumista Herran palvelukseen.

Tämä on niin totta, ja itseasiassa jokainen uskova käy tämän läpi tai ainakin tulisi (!) käydä.

Usko ei ole ihmisen keksintö eikä kukaan meistä ole täysin nähnyt tai käsittänyt sen taivaallisia mittoja (syvyyttä, korkeutta, pituutta tai leveyttä; vrt Jumalan rakkaus). Uskon julistaminen on soveliasta ja jokainen sen julistaja joutuu tässä ajassa maksamaan siitä hintaa. Jokainen tulee kiusatuksi oman lihansa kautta lankeemukseksi asti ja liian usein seurauksena voi olla madallettu julistus ja uudenlainen oman itsensä alleviivaus.

Siunaan jokaista Jumalan miestä ja naista, jotka tässä maailmanajassa vielä jaksavat julistaa uskoa jopa iloon asti.

Keskusteltavaksi aihepiiri on haastava, koska oman sydämen nurjuus ja nuivuus voi herkästi toimia magneettina.
Joka voi sen itseensä sovittaa, se sovittakoon.

Poissa Mice

 • Viestejä: 1560
Vs: Ilo ja iloittelu
« Vastaus #29 : 24.09.16 - klo:10:29 »
Mutta kuka siunaa niitä sieluparkoja, jotka ovat menneet romuksi niiden tunnettujen superjulistajien opetuksien alla?
Aina julistaja saa langetessaan olkapään mihin nojautua, koska rooli on raskas ja houkutuksia piisaa. Samoin ei ehkä ole sillä takapenkin penalla, joka eli siitä samasta voimajulistuksesta. Se jää yksin ja saa usein hankalan tapauksen maineen, kun alkaa kritisoimaan oppeja, joita uskon nimissä ja kustannuksella syötetään epätoivoisille.

Niin, ei sellaista kukaan siunaa tai muista. Se on lähes luopio. Puhuukin liian suoraan synneistään.
Ihmisroska