Kirjoittaja Aihe: Avioliitto raamatun valossa  (Luettu 7196 kertaa)

Anton

  • Vieras
Vs: Avioliitto raamatun valossa
« Vastaus #90 : 14.09.20 - klo:21:46 »
Avioliitto on yhä useammalle vaan byrokraattinen muodollisuus. Sillä ei ole nykyihmisille niin paljon vaikutusta sitoutumiseen ja uskollisuuteen, onko avioliitossa vai ei. Monet parisuhteet voivat olla paljon sitoutuneempia ja uskollisempia, vaikka eivät ole avioliitossa, kuin toiset jotka ovat.

Poissa sandia

  • Moderaattori
  • Viestejä: 3698
Vs: Avioliitto raamatun valossa
« Vastaus #91 : 01.10.20 - klo:18:43 »
Avioliiton rajat Jeesuksen määrittelemänä.

27 "Teille on opetettu tämä käsky: 'Älä tee aviorikosta.' 28 Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista niin, että alkaa himoita häntä, on sydämessään jo tehnyt aviorikoksen hänen kanssaan. 29 Jos oikea silmäsi viettelee sinua, repäise se irti ja heitä pois. Onhan sinulle parempi, että menetät vain yhden osan ruumiistasi, kuin että koko ruumiisi joutuu helvettiin. 30 Ja jos oikea kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä pois. Onhan sinulle parempi, että menetät vain yhden jäsenen, kuin että koko ruumiisi joutuu helvettiin.
31 "On myös opetettu, että jos mies tahtoo erota vaimostaan, hänen on annettava tälle erokirja. 32 Mutta minä sanon teille: jokainen, joka hylkää vaimonsa muun syyn kuin haureuden tähden, ajaa hänet aviorikokseen. Ja aviorikoksen tekee myös se, joka nai miehensä hylkäämän naisen.