Kirjoittaja Aihe: Puhutteleva ohjelma  (Luettu 246 kertaa)

Poissa Jano

  • Viestejä: 250
Puhutteleva ohjelma
« : 07.07.18 - klo:21:58 »
https://areena.yle.fi/1-4389882

Dokumentti kuolemaan tuomitusta uskoon tulleesta miehestä, joka uskoo vakaasti Jumalan luvanneen että häntä ei tulla teloittamaan. Mielenkiintoinen ja puhutteleva ohjelma, kannattaa katsoa!

Poissa Jano

  • Viestejä: 250
Vs: Puhutteleva ohjelma
« Vastaus #1 : 12.08.18 - klo:15:21 »
Onko kukaan katsonut ohjemaa?

Poissa sandia

  • Valvojat
  • Viestejä: 1452
Vs: Puhutteleva ohjelma
« Vastaus #2 : 12.08.18 - klo:17:17 »
Tuosta klikattuna en näe ohjelmaa vaan siinä on teksti että ei näy ulkomailla. Tosin ohjelma on  national geographic jutun tekemä, niin varmaan jostain se löytyy. On olemassa paljon tuollaisia vankiladokumenttiohjelmia. Tuota en ole nähnyt. Jotenkin tuli karvima olo kun tsekkasi viitteitä ohjelmaan.

Pitkän aikaa vankilassa istuville kehittyy tosi erikoinen ajatuksenjuoksu. Johtuu varmaan psyyken pyrkimyksestä selittää itselleen koettava todellisuus. Jouduin lukemaan erään elinikäistä istuvan miehen kirjeitä teini ikäiselle pojalleen. Todella erikoinen ajatuksenjuoksu. Tosin oletan että siellä kulki ikään kuin salainen kutsu tälle pojalle liittyä vankilajengiin vankilajengin ulkopuolelta. En tiedä mitä iskälle kuuluu, mutta poika ammuttiin kadulla.

Toisin sanoen ennen kuin katson ohjelman teen oletuksen että tuo hänen väitteensä liittyy ajateluun mikä on kehittynyt tilanteessa missä tää kaveri on. En tietty sulje pois mahdollisuutta että Jumalan sen ilmoitti hänelle. Aika näyttää.
« Viimeksi muokattu: 12.08.18 - klo:17:22 kirjoittanut sandia »

Poissa NanoK

  • Viestejä: 217
Vs: Puhutteleva ohjelma
« Vastaus #3 : 12.08.18 - klo:18:58 »
Poika -tai pojan näköinen mies- (Anthony Haynes) oli vakuuttunut että Jumala oli ilmoittanut että häntä ei tulla teloittamaan. Viime hetkessä asiaan tuli lykkäystä. Vankilassa hän on vielä tänäkin päivänä, eli sai ainakin armonaikaa. Piti käydä katsomassa mikä on tilanne nyt: viimeisin uutinen löytyi tämän vuoden toukokuulta; taas oli yksi armahdusvetoomus hylätty, joten kuolemantuomion uhka on vieläkin olemassa jos oikein ymmärsin.