Kirjoittaja Aihe: esirukous homojen ym. puolesta  (Luettu 488 kertaa)

Poissa saara

  • Viestejä: 23
  • Sana rististä on Jumalan voima 1 Kor 1 : 18
esirukous homojen ym. puolesta
« : 29.08.18 - klo:20:19 »
Koen suurta heikkoutta homoasian äärellä. Olen kohdannut heitä, ja huomannut hyvinkin erikoisia kohtaloita.  Nähnyt myös enenevää homomyönteisyyttä.

Totta kai he ovat arvokkaita ihmisinä. Ongelma on usein siinä, että todellisuudessa he eivät ole edes löytäneet sitä, kuinka arvokkaita ovatkaan. He, kuten jokainen meistä, on Kristuksen veren tähden mittaamattoman arvokas Jumalalle. Kristityt tuskin haluavat olla riistämässä heidän ihmiarvoaan, vaan auttamassa sisälle todelliseen ja kestävään elämään. Vain yhteydessä Luojaansa voi löytää sen ihmisarvon, joka kantaa täältä ikuisuuteen, Kristuksen tähden. Armahdetuksi syntiseksi suostuminen on helpottavaa. :)Siksi Jumalan tuntemisen kieltäminen nousi nyt rukoukseen. Room. 1: 21" Vaikka he ovat tunteneet Jumalan , he eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet..."

Ymmärrän, että tässä edellä vedotaan Jlan luomistekojen ihmeellisyyteen, jotka ovat kaikkien nähtävillä. Ja jotka todistavat Luojasta.  Samaan epäkunnioittavaan asenteeseen lankeaa jokainen, joka ei halua kuulla mitään  Luojan olemassaolosta. Saati siitä, että sama Luoja tuli maailmaan ihmiseksi, ja sovitti koko ihmiskunnan synnit. Puhutaan myös Jlan totuuden vaihtamisesta valheeseen, Room.1:25. Herra auta, että ihmiset löytäisivät materialismin ja luodunpalvonnan sijaan yhteyden Luojaansa, joka elämänlähde. Vedä Herra Sanasi kautta ristisi ihmettä omistamaan. Aamen.