Kirjoittaja Aihe: Vihdoin kristityt alkavat toteamaan Trumpista tämän....  (Luettu 718 kertaa)

Poissa sandia

  • Moderaattori
  • Viestejä: 5239
Vs: Vihdoin kristityt alkavat toteamaan Trumpista tämän....
« Vastaus #30 : 03.01.23 - klo:14:09 »
Itse rupesin pari vuotta sitten pohtimaan, että missä USAssa mennään rasismiajattelun suhteen. Olin huomaavinanai USAn valtamedian ajauksenkontrollipropagandassa sellaista, että haluttiin hirveästi hehkuttaa kaikenlaista uhrimentaliteettia, mitä sitten käytetiin tämän maan valtamedian suoltaman ajattelun yhtenä kimmokkeena.

Minulla tuli mieleen ajatus, mitä en ollut koskaan lukenut mistään: käytetäänkö mustia hyväksi siten, että heidät tulkitaan enemmän uhreina kuin mitä he nykyään ovat? Ja jos on näin, mitä varten?
Sitten tuli mieleeni ajatus, että voi hyvänen aika, valkoiset hyväksikäyttävät tuota omiin vallanhaluisiin motiiveihinsa. :-\

Yritin sitten googlata jotain tuohon liittyvää teemaa ja löysinkin yhden kirjan, jonka oli kirjoittanut Candace Owens, musta nuori nainen. Ostin hänen kirjansa aiheesta.
Tämä kirja
https://www.amazon.com/Blackout-America-Second-Democrat-Plantation/dp/1982133279

Joitakin aikoja tuon löytöni jälkeen totesin, että Owens on alkanut olla paljon esillä mediassa.
Nyt hänkin jo julkkis.

Tällaisesta innostuneena nykyään ihmiset sitten alkavat suoltaa omia syvälliseksi katsottuja ajatuksiaan markkinatavarana. Luulen että Jordan Petersonillekin on käynyt näin. Tekee varmaan tosi paljon rahaa.
Laaduntarkkailu jää sitten hieman syrjään.

Korpima, tunnetko Ben Shapiron? Hänellä on paljon ajatuksia. Mun mies kuuntelee häntä paljon lenkkeillessään.
Äsken satuin huomaamaan hänen kirjansa mainokset ohimennen:
How To Destroy America in Three Easy Steps.
Tai jotain tuollaista.


« Viimeksi muokattu: 03.01.23 - klo:14:16 kirjoittanut sandia »

Poissa Korpima

  • Viestejä: 127
Vs: Vihdoin kristityt alkavat toteamaan Trumpista tämän....
« Vastaus #31 : 03.01.23 - klo:19:42 »
Ben Shapiron nimi on tuttu myös Vox Dayn blogista, jossa häntä on kommentoitu välillä (haku: https://voxday.net/?s=ben+shapiro) ja nimitelty esim. "The Littlest Chickenhawk" -nimityksellä (viitannee ulkopoliittisiin kantoihin). Eipä oikeastaan muuten ole mitenkään tuttu, mutta ilmeisesti jonkinlainen enemmän tai vähemmän konservatiivinen kommentaattori. Hän on näköjään juutalainen, eikä usko Jeesukseen (https://voxday.net/2019/06/29/ben-shapiro-on-jesus-christ/).

Amerikkalainen rotupolitiikka on tullut tutuksi jossakin määrin esim. Steve Sailerin (https://www.unz.com/isteve/) blogin kommenteista, kuten rikostilastoista, kaikenlaisista kiintiöstä ja sen sellaisesta (hiusten laadusta?). Tuorempana blogipostauksena tuolla on nyt huomio, että Rolling Stone -lehden mukaan 10 parasta laulajaa ovat kaikki mustia (https://www.unz.com/isteve/no-whites-or-parsis-need-apply/).

Minulla tuli mieleen ajatus, mitä en ollut koskaan lukenut mistään: käytetäänkö mustia hyväksi siten, että heidät tulkitaan enemmän uhreina kuin mitä he nykyään ovat? Ja jos on näin, mitä varten?

Nykyiseen vasemmistolaiseen ajatteluun taitaa kuulua jonkinlainen uhrihierarkia, jossa ihmiset ovat ominaisuuksiensa perusteella. Tuolla uhrihierarkia-hakusanalla löytyi jotain juttuja, esim. intersektionaalisesta feminismistä seuraava (https://paivanbyrokraatti.com/2020/07/21/intersektionaalinen_feminismi/):

Lainaus
Kaikista intersektionaalisen feminismin tai muun vasemmistoradikalismin säännöistä on vaikeaa päästä perille edes vuosien tutkimustyön tuloksena, mutta joka tapauksessa niistä muodostuu jonkinlainen käänteinen luokka- tai kastijärjestelmä, jossa vallitsee sortoluokkien keskinäinen arvojärjestys ja sorron kompensointi almumaisin etuoikeuksin. Intersektionaalien luoman järjestelmän sisäisen vallan huipulla, eli siis heidän terminologiassaan ”alistetuimpana” on henkilö, joka kuuluu mahdollisimman moneen sorrettuun vähemmistöön. Esimerkiksi musta kielivähemmistöön kuuluva homoseksuaalinen transnainen olisi uhrihierarkiassa epäilemättä varsin korkealla.

Mustat varmaan nähdään edelleen tässä suhteessa sorrettuina vähemmistönä, joiden kaikki ongelmat helposti selitetään pois yksinomaan rasismilla.

Hieman tulee Raamatusta mieleen Paavalin heikkoa veljeä muistava kohta (sekulaarin ideologisesti muotoiltuna). Lisäys: etsin noita kohtia Raamatusta (esim. Room. 14), enkä ole ihan varma saako niitä järkevästi sovellettua tällaiseen... Kaikki omat muistikuvani eivät siis ole ihan luotettavia, voisi sanoa.
« Viimeksi muokattu: 03.01.23 - klo:20:48 kirjoittanut Korpima »